Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dieta de 10 zile care te slăbește garantat

01.12.2015

Dorești să arăți perfect în noapte de Anul Nou? 

Mai sunt puține zile până la petrecerea de Anul Nou și ți-e teamă că nu vei arăta bine în rochia cea nouă? Nici nu te gândi să te înfometezi!

Îți oferim soluția eficientă și sănătoasă pentru corpul tău. 

Dacă orice ai încerca kilogramele în plus rămân, atunci soluția ideală pentru tine este o dietă special adaptată care să îți ofere cele mai bune rezultate într-un timp foarte scurt.

 

Dieta rapidă care te ajută să scapi de kilograme în 10 zile

Da, știm, ai trecut deja prin o mulțime de diete care te-au extenuat și care au reguli stricte pe care cu greu le poți urma.

Cea mai nouă dietă pe piața din România are câteva reguli simple pe care le poți introduce în obiceiurile tale zilnice chiar dacă nu ești adepta dietelor.

Restricționează consumul de carbohidrați

Carbohidrații ar trebui să fie baza oricărei diete sănătoase ca o sursă de energie pentru toate celulule corpului. Problema apare atunci când consumăm prea mulți carbohidrați, atunci aceștia sunt stocați sub formă de grăsime. Dacă consumați în fiecare zi mai mulți carbohidrați decât are organismul nevoie, kilogramele încep să se acumuleze.

Crește aportul de proteine

Carnea, peștele, ouăle și produsele lactate sunt surse bogate de proteine care ajută la construirea mușchilor, care sunt cei mai mari consumatori de energie ai corpului. Consumul crescut de proteine și limitarea consumului de carbohidrați reglează metabolismul în sensul degradării grăsimilor, contribuind astfel la procesul de pierdere în greutate.

Nu consuma de alimente procesate

Producătorii de alimente procesate, din dorința de a crește vânzările, adaugă în produse o cantitate mare de zahăr, sare, grăsimi procesate și mulți aditivi. Acest fapt are ca și rezultat dorința cumpărătorului de a achiziționa mai mult deoarece produsele au un gust bun și satisfac papilele gustative.

Introdu câteva ingrediente naturale în dietă

Piperul negru și Cayene, ceaiul de Java, ridichia neagră, scorțișoara, anghinarea, papaya și ghimbirul introduse în alimentație intensifică procesul de slăbire. Aceste ingrediente naturale pot fi regăsite în suplimentele alimentare din pachetul 10 DAYS Fast Slim creat de Sensilab pentru nevoile tale.

Rezultate extraordinare în doar 10 zile!

10 DAYS Fast Slim este un pachet complet pentru slăbire în numai 10 zile. Pachetul conține suplimentele alimenatare de care ai nevoie pentru a intensifica procesul de slăbire și o broșură care îți va face sarcina mai ușoară în privința alegerii alimentației și a tipului de mișcare pe care trebui să o faceți în timpul programului de slăbire

Programul 10 DAYS Fast Slim este creat pentru toți cei care:

  • doresc să piardă cele câteva kilograme în plus
  • doresc să aibe rezultate palpabile într-o perioadă extrem de scurtă
  • doresc să-și  îmbunătățească corpul înaine de un eveniment important (nuntă, aniversare, etc.)
  • Încearcă să-și păstreze o greutate sănătoasă a corpului