Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dieta Jennifer Aniston

29.05.2014

Dupa ce a renuntat definitiv la fumat, cafeina si alcool, frumoasa Jen a eliminat toxinele din organism, iar acum a adoptat o alimentatie cât mai sănătoasă. Actrița nu mai manânca produse transformate și bea doar sucuri naturale.

În ce constă dieta Jennifer Aniston?

Se bazează pe mâncarea pentru bebeluşi şi presupune 14 porţii de mâncare pasată pe zi, urmate de o cină  din carne şi legume.Cu ajutorul acestei diete, actriţa a reuşit să scape rapid de kilogramele în plus.

Dieta include piureuri de fructe, de fulgi de ovăz, supe care conţin verdeţuri şi o cină cu carne slabă şi legume. Acest tip de mâncare este uşor de digerat, iar o digestie eficientă este importantă în procesul de slăbit, potrivit antrenorului.

Această cură de slăbire este însă recomandată doar pentru perioade scurte de timp, pentru o scădere rapidă în greutate. 

Dieta cu alimente pentru bebeluşi este ultimul trend la Hollywood, mai ales pentru că nu implică supa de varză şi alte ciudăţenii pentru slăbit. De data aceasta, dieta se bazează doar pe mâncare de bebeluşi

Cei care ţin aceasta dietă nu mănâncă nimic în afară  de piure de legume , fructe şi carne, toate din borcane mici.

In timp ce Jennifer Aniston se laudă că a pierdut kilograme bune într-o săptămână, nutriționiștii sunt sceptici cu privire la efectul pe care dieta îl poate avea asupra organismului.

Restricționarea aportului caloric pentru o perioadă scurtă de timp poate ajuta la scăderea rapidă în greutate, dar poate încetini, de asemenea, metabolismul și poate încuraja organismul să stocheze calorii ca grăsimi, potrivit experților.

Dintre vedetele care au încercat această dietă mai fac parte Lady GaGa şi Reese Witherspoon.

Slăbește ca un adevărat STAR de la Hollywood

30-Days Slim este un program cuprinzător pentru pierderea în greutate care a fost creat în colaborare cu oameni adevăraţi, care au probleme de greutate. Pentru a dezvolta un program care este cu adevărat eficient pentru toți oamenii, am invitat câțiva utilizatori fideli Sensilab. Am analizat sub microscop obiceiurile lor, problemele de greutate cu care se confruntă și dorințele - modul în care aceştia doresc să slăbească, cât și posibilitățile financiare.

30-Days Slim este o soluție atât de rapidă deoarece combină trei mecanisme de acțiune:

  • inhibă apetitului excesiv,
  • accelerează topire depozitelor de grăsime și
  • accelerează metabolismul organismului. 

Prin utilizarea pachetului 30-Days Slim cu siguranţă veţi obţine o siluetă seducătoare în doar o lună.

Comandă acum și primești un cadou în valoare de 59 RON