Dieta care accelerează metabolismul

Probabil că doar la vederea cuvântului ”dietă” deja nu vei mai dori să citești mai departe articolul. Ai încercat zeci de diete promițătoare, dar care din păcate nu au funcționat. Citește acest articol până la final și îți garantăm că nu vei regreta!

image

Ce este dieta metabolică?

Dieta metabolică te va ajuta să reglezi sinteza hormonilor care influențează greutatea corporală și stimulează arderea grăsimilor, să accelerezi metabolismul și în plus te va ajuta să scapi de excesul de apă din organism și de toxine.

Cum acționează dieta metabolică asupra greutății corporale?

Dieta metabolică are 2 faze:

  • Arderea intensă a grăsimilor și eliminarea excesului de apă
  • Arderea constantă a grăsimilor și menținere

Faza #1

În prima fază grăsimile se vor arde foarte intens. Durata primei faze este de 10-15 zile. Se recomandă a se consuma proteine de calitate și multe legume verzi, se va reduce spre minim consumul de carbohidrați. Nu uita să te hidratezi corespunzător. Ultima masă se va consuma cu 3 ore înainte de somn.

Îți recomandăm 2 produse naturale care vor intensifica rezultatele dietei și vor aduce rezultate mai rapide: 

  • BootBurn Active- pentru arderea intensă a grăsimilor, chiar și fără activitate fizică. Vei consuma 1 plic pe zi,  dizolvat într-un pahar cu apă rece după masa de prânz.
  • WaterOut- pentru stimulearea eliminării excesului de apă din organsim și detoxifiere. Vei consuma 1 plic pe zi,  dizolvat într-un litru de apă rece, se va consuma în prima parte a zilei

Faza #2

Faza a doua a dietei presupune continuarea pierderii în greutate dar în ritm mai lent. Această fază poate continua până ajungi la rezultatul dorit. Se recomandă menținerea unui regim alimentar sănătos și hidratare suficientă. Se vor introduce în alimentație carbodhirați de calitate. Ultima masă se va consuma cu 3 ore înainte de somn. Se va reduce consumul de alcool, de băuturi dulci, mezeluri, dulciuri...

Îți recomandăm 2 produse naturale care vor intensifica efectele dietei și vor oferi rezultate de durată fără efect yo-yo:

  • NightBurn- te va ajuta să arzi grăsimile în timp ce dormi și vei avea un somn mai liniștit. Vei consuma 1 plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă rece, înainte de somn.
  • AdipoSlim- capsule care te vor ajuta să arzi cu 50% mai multă grăsime abdominală. Vei consuma 1 capsulă pe zi, după masa de prânz.

Pentru a cumpăra toate produsele mai sus recomandate, poți comanda pachetul ADIO kilograme la un preț special: