Hormonii care te îngrașă!

Află aici

Dietele nu te mai ajută?

06.08.2018

Ai încercat deja toate dietele posibile și imposibile, ai urmat sfaturi de la experți...și totuși nimic nu funcționează? Te întrebi de ce?

Grăsimea se acumulează în funcție de părțile corpului, factorii care favorizează formarea depozitelor pot fi diferiți, de aceea soluțiile sunt diferite.

Noi îți oferim soluții cum să scapi de grăsime în funcție de zona unde se acumulează.

Tipul 1- obezitate în partea superioară a corpului (brațe, umeri, sâni)

Motivul- aport prea mare de calorii și arderi reduse

Soluție- mai puține dulciuri, activitate fizică zilnică. Pentru rezultate rapide îți recomandăm Fat OUT! Theroburn Strenght T5

Tipul 2- obezitate în zona abodminală

Motivul- stres, anxietate, oboseală

Soluție- nu îți ”mânca sentimentele”, adică dacă ești stresată nu mânca, încearcă tehnici de relaxare, bea un ceai verde, care va contrbui și la arderea grăsimilor. Pentru rezultate accelerate îți recomandăm AdrenaLux.

Tipul 3- obezitate în zona taliei

Motivul- lipsă de actvitate fizică

Soulție- consumă mai mult fibre, activitate fizică și un stil de viață activ, asigură-te că dormi suficient. Îți recomandăm NightBurn,va contribui la arderea grăsimilor în timp ce dormi și va inhiba apetitul seara.

Tipul 4- Obezitate în zona șoldurilor

Motivul- aport ridicat de gluten, dezechilibru hormonal

Soluție- fă multe plimbări, nu sări peste micul dejun. Pentru a contribui în mod natural la reglarea sintezei hormonilor tiroidieni îți recomandăm suplimentul alimentar natural TiroLux.

Tipul 5- Picioare umflate

Motivul- dezechilibre hormonale, acumulare de apă și toxine în organism

Soluție- mai puțină sare în alimentație, a nu se sta mai mult de 30 de minute pe scaun fără a face mișcare. Îți recomandăm să consumi băutura WaterOUT.

Nu contează ce tip de obezitate ai, important este să nu te stresezi, să fii activă și să acorzi puțină atenție la ceea ce mănânci.