Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Dietele nu te mai ajută?

06.08.2018

Ai încercat deja toate dietele posibile și imposibile, ai urmat sfaturi de la experți...și totuși nimic nu funcționează? Te întrebi de ce?

Grăsimea se acumulează în funcție de părțile corpului, factorii care favorizează formarea depozitelor pot fi diferiți, de aceea soluțiile sunt diferite.

Noi îți oferim soluții cum să scapi de grăsime în funcție de zona unde se acumulează.

Tipul 1- obezitate în partea superioară a corpului (brațe, umeri, sâni)

Motivul- aport prea mare de calorii și arderi reduse

Soluție- mai puține dulciuri, activitate fizică zilnică. Pentru rezultate rapide îți recomandăm BootBurn Active Strong.

Tipul 2- obezitate în zona abodminală

Motivul- stres, anxietate, oboseală

Soluție- nu îți ”mânca sentimentele”, adică dacă ești stresată nu mânca, încearcă tehnici de relaxare, bea un ceai verde, care va contribui și la arderea grăsimilor. Pentru rezultate accelerate îți recomandăm Garcinia Ultra 1000.

Tipul 3- obezitate în zona taliei

Motivul- lipsă de actvitate fizică

Soulție- consumă mai mult fibre, activitate fizică și un stil de viață activ, asigură-te că dormi suficient. Îți recomandăm AdipoSlim Strong, va stimula la arderea grăsimilor din zona abdominală, reducându-le cu până la 50%.

Tipul 4- Obezitate în zona șoldurilor

Motivul- aport ridicat de gluten, dezechilibru hormonal

Soluție- fă multe plimbări, nu sări peste micul dejun. Îți recomandăm capsula T5 care arde grăsimea, blochează formarea a noi depozite de grăsime, crește rata metabolică și nivelul de energie și inhibă apetitul, în plus contribuie și la reglarea sintezei hormonilor tiroidieni.


Tipul 5- Picioare umflate

Motivul- dezechilibre hormonale, acumulare de apă și toxine în organism

Soluție- mai puțină sare în alimentație, a nu se sta mai mult de 30 de minute pe scaun fără a face mișcare. Îți recomandăm să consumi băutura WaterOUT Strong.

Nu contează ce tip de obezitate ai, important este să nu te stresezi, să fii activă și să acorzi puțină atenție la ceea ce mănânci.