Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Cine sunt cei mai mari dușmani ai fertilității?

03.11.2016

Să începem cu faptele: un număr tot mai mare de cupluri se confruntă cu dificultăți în concepție.  Conform datelor recente, fiecare a șasea persoană află în perioada reproductivă are probleme de fertilitate, iar în spatele acestor probleme nu este ceasul biologic sau stresul. Cei mai mari dușmani sunt perturbatorii endocrini- substanțe chimice cu care intrăm în contact zilnic și care provoacă tulburări hormonale.

Se transmit informații eronate organismului

Substanțele chimice cele mai problematice sunt așa-numitele perturbatoare hormonale ale sistemului endocrin, substanțe care interferează cu funcționarea normală a hormonilor și pot cauza probleme precum: infertilitatea, tulburări de atenție, modificări de dispoziție, sindrom menstrual accentuat, îmbătrânire accelerată, boli ale apartului reproductiv. Deoarece hormonii sunt purtători de informații vitale în organism, nu este surpinzător faptul că dacă comunicarea hormonală este perturbată, iar astfel, informațiile recepționate sunt eronate.

Adevărul îngrijorător: perturbatorii hormonali se află în produsele alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, materiale plastice, mobilier, covoare...

Te-ai gândit vreodată cu câte substanțe chimice dăunătoare intri în contact în fiecare zi? Sunt sute și din păcate se găsesc în hrană, cosmetice, îmbrăcăminte, materiale plastice, mobilier, covoare... Organizația Mondială a Sănătății atrage în special atenția asupra efectului negativ al acestora asupra sistemului endocrin al copiilor, ale căror organe și țesuturi sunt în curs de dezvoltare. Consecințele unei tulburări în timpul perioadei de creștere pot apărea câțiva ani mai târziu, sub formă de infertilitate.

Există o soluție: elimină cât mai multe surse nocive din mediul în care trăiești

Primul lucru pe care îl poți face dacă te decizi să reduci impacul  acestor substanțe chimice este să reduci expunerea. Pentru a realiza acest lucrur este necesară schimbarea stilul de viață și a obiceiurilor alimentare, iar aceste lucru cere un efort ridicat, care poate afecta întreaga familie și partea financiară.

Echilibrează nivelul de estrogen

Mecanismele de acțiune ale sistemului endocrin sunt destul de complexe. Revenind la infertilitate, activitatea perturbatorilor hormonali este influențată de faptul că în organsim crește nivelul de estrogen, hormon sexual. Nivelurile excesive de estrogen sunt legate de multe boli cum ar fi: endometrioza, sindromul ovarelor polichistice, fibroame. Aceste probleme fiind printre principalele cauze pentru care contracepția nu este posibilă.

Trebuie remarcat faptul că dominanța estrogenică afectează și bărbații, iar principalele efecte sunt: libido scăzut, disfuncție erectilă, mărirea sânilor, concentrație redusă de spermatozioizi.

Cea mai sigură cale pentru a îmbunătăți fertilitatea  este echilibrarea hormonală. În acest scop am creat produsul EstroLux, produs natural care echilibrează nivelul de estrogen din organism. Acesta conține un amestec de ingrediente naturale care susțin echilibrul hormonal: extract de roință, algă brună de mare, rozmarin, semințe de soia, inflorescență de  broccoli și vitamina B6.