Coșul este gol?
Putem presupune că este astfel pentru că nu ai văzut ultimele noastre oferte
Sensilab folosește cookies pentru paginile sale web, care nu stochează date cu caracter personal. Este posibil ca unele cookies să fie deja instalate. Prin continuarea utilizării paginilor noastre, ești de acord cu utilizarea de cookies.
Contactează-ne online sau sună la 0312295205
100% garanția satisfacției
Livrare gratuită peste 149 RON
Reţeta cu miere, usturoi şi lămâie este un remediu excelent pe care îl puteţi prepara extreme de ușor și cu costuri minime acasă. Având propietăți antibiotice, usturoiul ajută la dezvoltarea sistemului imunitar și implicit la o stare de sănătate excelentă
Usturoiul este bogat în vitamina C,magneziu , calciu şi oligoelemente. Acesta combate infecţiile , are un rol antibiotic, este dezinfectant intestinal, ucide paraziţii :păduchi şi viermi intestinali. Vitamina C din usturoi este recomandată pentru întărirea sistemului imunitar, pentru protecţia celulelor, a părului şi gingiilor
Mulţumită proprietăţilor antimicrobiene, mierea nu doar calmează durerile din gât, dar poate ucide de asemenea anumite bacterii care cauzează infecţia.
Vitamina C din lămâie este absorbită repede şi bine de către organism, elimina toxinele din organism şi ajuta la fluidizarea sângelui prea vâscos.
Puneți câțiva căței de usturoi într-un borcan și adăugați peste ei miere de albine. Lăsați borcanul câteva săptămâni la lumină până când usturoiul devine opac, și toată aroma din usturoi s-a transferat în miere. Acest amestec este un sirop de tuse excelent și poate calma și durerile în gât. La copii siropul trebuie dat în combinație cu apă sau miere pentru că este destul de concentrat.
Unii bucătari folosesc acest amestec pentru a da gust mâncărurilor.
Doi căței de ustori, o lămâie, o linguriță de miere. Se taie lămâia pe jumătate și stoarce sucul într-un bol mic. Se feliază usturoiul și se lasă minim 10 minute la temperatura camerei, apoi se pune peste sucul de lămâie. Se adaugă mierea și se amestecă bine ingredientele. Se consumă imediat, inclusiv cu pulpa de la lămâie. Dacă doriți puteți folosi doar jumătate de lămâie urmând ca cealaltă jumătate să fie preparată din nou după 4 ore.
Acest cocktail este benefic sistemului imunitar și se poate consuma în perioada de plină activitate gripală când transmisiile virale sunt la maxim. (ianuarie-martie)
Se pisează 250 grame de usturoi și se amestecă cu 350 grame miere de albine. Amestecul se lasă șapte zile la rece apoi se consumă câte o lingură de trei ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale.
O astfel de cură poate fi ținută o lună și jumătate după care se face pauză șapte zile. Cura se poate repeat.
O căpățână mare de usturoi se curăță, se zdrobește și se pune într-un borcan de 800 g. Se mai adaugă 400 g miere de albine și oțet de mere până se umple borcanul. Se lasă 10 zile la macerat, timp în care se agită borcanul zilnic.
După 10 zile strecurăm amestecul iar lichidul îl punem la frigider.
Se consumă câte o lingură pe stomacul gol, în fiecare zi. (Atenție la persoanele cu diabet)
Se amestecă zece căpățâni de usturoi cu 10 lămâi tocate în robotul de bucătărie și un kilogram de miere.
Amestecul se lasă șapte zile la rece după care se consumă zilnic câte 2-4 lingurițe, o dată pe zi, cu 30 minute înainte de masă, timp de două luni.
Amestecul se ține o perioadă în gură înainte să fie înghițit.
Produse pentru tine