Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Fructul dulce-acrișor care te ajută să slăbești

31.03.2016

La noi, acest fruct nu este foarte cunoscut, însă în țările cu climat tropical este folosit de secole datorită conținutului ridicat de vitamina C și fibre. Deoarece are un număr scăzut de calorii, carambola, pentru că despre acest fruct este vorba, este un aliat perfect și în procesul de pierdere în greutate.

Carambola, care datorită formei sale, a mai fost supranumit și fructul stea, este comestibilă în totalitate, chiar și învelișul. Acest fruct poate fi galben sau verde, cu cât este mai galben este mai dulce. Chair dacă este un fruct de dimensiune medie, în jur de 90 grame, este o sursă foarte bigată de substanțe nutritive, în special de vitamina C: doar un fruct de carambola asigură jumătate din doza zilnică recomandată de vitamina C, și are numai 30 de calorii!

Puține calorii, mulți nutrienți

Carambola este un fruct bogat în vitamina C, vitamina B5, acid folic, cupru, potasiu și magneziu. Toți acești nutrienți au un efect comun pozitiv asupra organismului, reduc starea de oboseală și contribuie la procesul de pierdere în greutate.

Carambola este eficient la mai multe niveluri

Datorită conținutului ridicat de nutrienți, contribuie la procesul de pierdere în greutate sub mai multe forme:

  • Vitamina C, flavonoidele și alți antioxidanți conținuți ajută la neutralizarea radicalilor liberi, prevenind procesele inflamatorii din organsim (care sunt asociate cu obezitatea)
  • Polifenolii sunt implicați în protejearea ADN-ului împotriva deteriorării, proces ce încetinește metabolismul
  • Fibrele încetinesc absorbția carbohidrațiilor, reduc nivelul de zahăr din sânge și nivelul trigliceridelor și al colesterolului.

În medicina tradițională braziliană, carambola este folosit și ca diuretic, expectorant și calmant al tusei.

SlimCut DIETSTAR – o combinație de ingrediente care funcționează

La noi, fructul de carambola nu este foarte cunoscut și nu foarte simplu de achiziționat sub forma completă. Odată ajuns pe rafturile magazinelor deja și-a pierdut o parte din calități datorită oxidării din timpul transportului.

Dacă dorești să pierzi în greutate sănătos, natural este normal că vrei să utilizezi produse de înaltă calitate, care conțin doar extracte naturale. SlimCut DIETSTAR este un supliment alimentar care conține carambola, iar pe lângă aceasta extract de alge marine brune (Ascophyllum nodosum), kiwi, tamarind și plante de ceai (Camelia sinensis), care împreună au un impact demosntrat asurpa metabolismului zaharurilor, reglează secreția hormonilor tiroidieni, asigură un consum optim de energie și au un conținut ridicat de vitamina C.