image

Lorella Flego: "Experiența mea după 6 luni de administrare a colagenului"

Acest efect este confirmat de mai multe studii științifice, care arată că aportul de peptide de colagen îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor faciale.

Citește mai multe
image

Peter are un zâmbet mai strălucitor datorită TeethTox!

Peter a fost foarte mulțumit de rezultatele pe care le-a obținut cu ajutorul kitului de albire cu laser TeethTox. Fără peroxid și fără riscuri pentru smalț, pentru un zâmbet mai strălucitor în cel mai scurt timp!

Citește mai multe
image

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Citește mai multe
image

Secretul unui aspect tineresc? Toate aceste femei se bazează pe UNDO Collagen Drink!

Cine nu și-ar dori să își păstreze pielea sănătoasă, strălucitoare și părul și unghiile puternice din tinerețe? Dacă ar exista o baghetă magică pentru a readuce o parte din acea strălucire, am adăuga întregul stoc în coș!

Citește mai multe
image

Cum afectează iarna activitatea hormonală

Din nefericire DA!Statisticile arată că 1 din 8 femei suferă la un moment dat în viață din cauza dereglării activității tiroidei. Femeile sunt d …

Citește mai multe
image

Colagenul- ce este și de ce avem nevoie de el

Cu siguranță ai auzit de colagen și despre cât este de important este pentru organismul nostru, dar ce este colagenul? Ce face acesta? De ce ave …

Citește mai multe