Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Cum a slăbit George 10 kilograme

16.05.2017

George a început să folosească produsele din gama SlimJOY acum 2 luni, când avea 101 kilograme. ”Este timpul să revin la greutatea pe care o aveam cu ceva timp în urmă” spunea George la începutul programului.

Provocarea pe care George a acceptat-o este de aceea de a slăbi 10 kilograme cu produsele SlimJOY: ”Mai presus de toate a contat că nu trebuie să stau toată ziua în sala de sport și că pot să slăbesc mâncând delicios” a declarat acesta.

Geoarge a slăbit cu produsele SlimJOY , a căror funcționare a fost dovedită prin peste 100 de studii clinice.

După două săptămâni de la începerea programului George și-a redus circumferința taliei cu 2 găuri de la curea, iar la finele programului și-a redus circumferința taliei cu 5 găuri de la curea, fără o actvitate fizică intensă și mâncând delicios. Deși este un mare gurmand, nu simțit lipsa niciunui aliment în timpul dietei, a renunțat doar la dulciuri, fast-food și prăjeli.

Vezi aici ce meniu a avut George.

El a început programul de slăbire cu produsul WaterOUT , apoi a continuat cu capsulele SlimJOY  și băutura SlimJOY BootBurn Active. În locul gustării dintre mese el a ales să consume băutura PsylliSlim.  

Cu ajutorul produselor SlimJOY a scăzut și pofta de dulciuri ”Dacă înainte simțeam nevoia să beau cafeaua cu late și zahăr, acum o beau cu ușurință neagră”.

Slăbește și tu acum cu produsele SlimJOY! 

SlimJoy capsule- blochează absorbția grăsimilor și zaharurilor

SlimJoy WaterOUT- contribuie la eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organsim

SlimJoy BootBurn Active- promovează arderea grăsimilor

SlimJoy Psyllislim- conâine fibre care promovează o digestie bună