Săptămâna 2 a transformării. Idei noi pentru o dietă variată și sănătoasă

Hormonii care te îngrașă!

Află aici

Săptămâna 2 a transformării. Idei noi pentru o dietă variată și sănătoasă

04.01.2018

Ianuarie este luna ideală pentru broccoli și conopidă - legumele care merită cu siguranță adjectivul "super" - conțin o multitudine de substanțe nutritive. Iată trei mâncăruri gustoase pe care le poți incorpora în noul tău plan de alimentație.

Micul dejun: ouă cu broccoli si conopidă

Ingrediente pentru o singură persoană:

  • Un sfert de cap de broccoli
  • Un sfert de cap de conopidă
  • 2 ouă
  • 1 lingurită de ulei de măsline
  • sare și piper
  • Mod de preparare:

Gătește broccoli și conopida la aburi timp de aproximativ 5 minute. Bate albușurile de ou și adăugă sare și piper. La foc mediu, prăjește albușurile de ou cu broccoli și conopidă timp de aproximativ 2 minute. La final, adăugă gălbenușurile bătute și apoi îndepărtează vasul de pe foc.

Broccoli și cartofi gratinați pentru un prânz bogat

Ingrediente pentru 1 persoană:

  • 1 cartof mare
  • Jumătate de broccoli
  • 1 ou
  • 1 lingură de smântână
  • 1 lingură cu vârf de parmezan
  • sare și piper
  • 1 linguriță de boia dulce

Mod de preparare:

Fierbe cartoful pe jumătate în apă sărată, apoi decojește-l și taie-l în bucăți mari. Adăugă broccoli și amestecă ușor. Așează totul într-o tavă de copt (peste hârtia de copt). Bate oul întreg și amestecă-l cu smântâna și condimentele. Amestecul se toarnă peste broccoli și cartofi și se presară cu parmezan ras. Se coace în cuptor la 190 ° C timp de aproximativ 30 de minute.

Chifteluțe de legume și carne

Ingrediente pentru 1 persoană:

  • carne de vită tocată – cât o palmă (fără degete)
  • O jumătate de ceapă
  • O jumătate de broccoli
  • O jumătate de conopidă
  • sare și piper
  • Un vârf de nucșoară
  • 1 linguriță de ulei de măsline

Mod de preparare:

Se prăjesc carnea și ceapa tăiată în ulei, la foc mediu. Gătește broccoli și conopida la aburi timp de aproximativ 5 minute, până când se înmoaie. Pune totul împreună, adăugă condimentele și amestecă. Apoi formează chifteluțele și coace-le în cuptor la 200 ° C timp de aproximativ 30 de minute. Servește-le cu salată proaspătă, asezonată cu suc de lămâie proaspăt stors.