Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30-Days Liver Detox: încă două zile...

20.10.2014

Mai sunt doar două zile pînă la sfârșitul programului de 30-zile, de aceea astăzi trebuie să vă bucurați de o zi perfectă de detoxifiere. Pregătiți-vă o baie liniștitoare care să vă relaxeze, să vă curețe pielea și să vă reîmprospăteze.

Baie cu sare amară

Deși consumul excesiv de sare este princiapala cauză a bolilor cardiovasculare la nivel mondial, sarea poate fi totuși folosită în scopuri de vindecare. După o zi obositoare, atunci când aveți nevoie de timp doar pentru dumneavoastră, pregatiși-vă o baie cu sare amară: limpezește mintea, ajută la exfolierea pielii, o reîmprospătează și o face să „respire” din nou.

Puneți sare amară sau sulfat de magneziu (sare Epsom) în cada cu apă caldă și bucurați-vă de 15 minute de o baie de detoxifiere. Puteți adăuga câteva picături de uleiuri esențiale, de exemplu lavandă. 

Meniul pentru următoarele zile

Pentru a facilita planificarea meselor, am pregătit pentru ultimele zile un exemplu de meniu. Evident, meniul poate fi personalizat. 

Ziua

Mic dejun

Prânz

Gustare

Cină

29.

Iaurt probiotic cu fulgi de ovăz, o linguriță de miere și scorțișoară

Salată de paste integrale cu ardei și spanac

Portocală

Tocană de legume cu armurariu

30.

Ssmoothie fructe (1/2 banană, pară și semințe chia)

Orez cu legume

O mână de roșii cherrz

Frigarui de pui și salată verde

Aveți întrebări?

Dacă pe parcursul programului de 30-zile de detoxifiere a ficatului aveți orice fel de întrebare, ne puteți contacta oricând  la info@sensilab.ro.