Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

De ce trebuie să ne îngrijoreze un nivel de colesterol ridicat?

24.08.2016

În primul rând trebuie să știi că 70% din populație se confruntă sau s-a confruntat cu un nivel ridicat de colesterol în sânge. Majoritatea persoanelor ignoră această problemă, iar aceste lucru poate duce la boli grave sau chiar moarte.

Colesterolul crescut este un ucigaș tăcut

De cele mai multe ori simptomele unui nivel ridicat de colesterol sunt absente, de aceea este nevoie să facem periodic un set de analize (colesterol și trigliceride) pentru a descoperi eventualele probleme din timp.

Când nivelul de colesterol este ridicat, în vasele de sânge se formează depozite de grăsime, care împiedică fluxul sanguin prin artere. În cele din urmă inima nu mai primește suficient oxigen, ceea ce provoacă un atac de cord. Alte riscuri al nivelului de colesterol ridicat este acela de a suferi de un atac ischemic tranzitor sau accident vascular cerebral, în urmă căruia se poate pierde temporar vederea, apar stăr de amețeală, probleme de echilibru, probleme de vorbire.

Factori de risc pentru colesterol ridicat

Principalii factori de risc sunt o alimentație nesănătoasă, lipsa de mișcare și excesul de greutate corporală. De asemenea nu sunt de neglijat nici factorii genetici, în cazul în care ficaul va produce mai mult colesterol decât organismul are nevoie.

Recomandări

  • O alimentație sănătoasă, în care să fie incluse legume și fructe, grăsimi sănătoase și hidratare suficientă
  • Activitate fizică regulată, de la săli de sport, înnot până la alergat,  plimbări, ieșiri pe munte
  • Reducerea stresului
  • Consumarea de suplimente alimentare naturale care au proprietatea de a reduce colesterul din sânge.

Spune STOP colesterolului cu pachetul Colesterol  STOP. Conține o combinație de 3 produse 100% naturale a căror acțiune comună se concretizează în reducerea nivelului de colesterol din sânge:

  • Holestop- scade nivelul de colsterol
  • SensOmega- contribuie la buna funcționare a sistemului cardiovascular
  • Hepafar- menține funcția ficatului și ajută la detoxifierea acestuia