Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Înlocuiește celulita cu starea de bine

17.05.2016

Ai celulită? Aproape toate femeile au...dar acest lucru nu este liniștitor. Așa-i că te-ai simți mai bine dacă ai reuși să o elimini?

În fiecare an apar pe piață alte terapii și metode de tratare și eliminare a celulitei, unele mai accesibile și ieftine altele mai scumpe.

Elimini grăsimea subcutanată, elimini celulita

Atunci când stratul de grăsime subcutanată crește, aceasta începe să exercite o presiune inegală în straturile superioare ale pielii și apare ceea ce numim celulită. Această acumulare de grăsime poate de asemenea provoca tulburări în circulația sângelui și a limfei, ceea ce sporește gradul de severitate  al celulitei. Celulita poate fi favorizată și de fluctuațiile hormonale și de retenția apei în organism.

Așadar, îndepărtarea celulitei este esențială nu numai din punct de vedere estetic ci și pentru că se îmbunătățește circulația sângelui. Este nevoie de un regim alimentar echilibrat, cu un aport minim de mâncăruri procesate, activitate fizică regulată și masarea zonelor problematice. Mai presus de toate nu uita să te hidratezi suficient, acest lucru favorizând de asemenea eliminarea toxinelor din corp și conferă strălucire și tonicitate pielii.

De ce să alegi CeluEnd Perfect

CeluEnd Perfect  acţionează din interior, de unde se formează celulita! 

Capsula, cu o combinaţie inovatoare, conține extract standardizat de ghimpi de cactus opuntia, extract de vin roşu, extract de iarbă mate, extract de alge brune Kelp, extract de piper roşu (Cayenne), vitamina C și vitamina B6.

CeluEnd Perfect reduce în mod natural acţiunea grăsimilor în organism și îmbunătățește structura și fluxul de sânge la nivelul pielii. Extractul brevetat de cactus opuntia, CactiNea™, și extractul de alge marine brune din produsul CeluEnd Perfect se disting de asemenea prin efectele sale diuretice naturale cu capacitatea excepțională de a preveni retenţia de apă în organism pentru o siluetă suplă. Efectele produsului CeluEnd Perfect sunt vizibile pentru o perioadă mai lungă de timp pentru că acţionează din interior.

Cum funcționează?

Efectele pozitive ale folosiri produsului CeluEnd Perfect se văd într-o lună!

✔ acţionează de la interior spre exterior

✔ reduce în mod natural cantitatea de grăsime din organism

✔ îmbunătățeşte structura pielii și fluxul sanguin la nivelul pielii

✔ este un complex eficient, cu o acţiune complementară a componentelor cheie

✔ are un efect antioxidant

✔ are o biodisponibilitate excelentă

✔ 100% de origină naturală