Elimină perturbatorii hormonali

Află cum aici

Katy Perry explică de ce este un mega fan al oțetului de mere

18.09.2019

O știm cu toții pe Katy Perry, este greu să nu fi auzit de ea, dar în ceea ce privește alimentația ei, nu te poți aștepta de la o persoană care a purtat o rochie făcută din brioșe, să fie una 100% sănătoasă.

Photo credit: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Mama ei a trait dintotdeuna ghidată de principiile unei alimentații sănătose, în timp ce tatăl a fost o persoană iubitoare de chifteluțe și lactate.

Mama spunea varza kale este bună! iar eu îi răspuneam ‘am crezut că e garnitură la pizza‘” . Dar datorită mamei și infleunței ei benefice, Katy a devenit și ea o cunoscătoare a remediilor naturale.

Unul dintre obiceiurile sănătoase adoptate de la mama ei, obicei care o menține în formă, este consumarea oțetului din cidru de mere. ”Mama mă obliga să îl consum în fiecare zi, dar acum a devenit o rutină pentru mine și face parte din ritualul meu zilnic” . Katy Perry măruturisește că consumă zilnic 2 linguri dizolvate în 250 ml de apă, iar sticla de oțet o are tot timpul în mașină.

Dar de ce consumă Katy Perry oțet de mere în mod regulat?

Beneficiile oțetului de mere sunt multiple: efect antibacterian, detoxifiant, scade nivelul glicemiei și a colesterolului și stimulează slăbirea.

Otețul de mare ar trebui să facă parte din rutina zilnică a fiecărei persoane. Dar ce ne facem dacă nu ne place gustul? Întradevăr gustul și mirosul oțetului de mere poate fi deranjant pentru multe persoane, de aceea cercetătorii noștri au dezvoltat un produs natural, pe bază de oțet de mere, cu aceleași proprietățui ale ingredientului traditional, doar că are gust și miros plăcut- CiderFit Strong 100% Natural!

Te întrebi ce conține această băutură revoluționară și extraordinar de gustoasă? Nu avem ce ascunde.

CiderFit STRONG este un amestec de oțet din cidru de mere (fabricat din mere din UE), ingredientul brevetat ActazinTM (extract de kiwi), opuntia, fibre solubile (din cicoare), extract de brusture, extract de nalbă și vitamina C.

CiderFit STRONG nu conține gluten, lactoză, OMG și este potrivit pentru vegetarieni.

Știm că vrei să încerci și tu această băutură revoluționară. Cumpără acum și convinge-te singur de rezultate! CiderFit STRONG nu are gust (sau miros) de oțet!

*sursa: msn.com

CiderFit STRONG – băutură pentru reducere apetitului și a caloriilor

Nu are gustul neplăcut de oțet din cidru de mere! Cu toate acestea, are toate beneficiile acestuia.

CiderFit STRONG – băutură pentru reducere apetitului și a caloriilor -57%

Pret normal: 79,00 RON

Prețul tău: 34,00 RON

× Închide