Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Kilogramele în plus şi viaţa sexuală

19.09.2014

Cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele cu multe kilograme în plus au în general o viaţă sexuală neîmplinita. Dorinţa scade treptat de-a lungul anilor, până ajunge chiar în etapa în care sexul nu mai reprezintă nimic. 

Care sunt efectele?

Este mai mult decât normal ca greutatea corporală să afecteze viaţa de cuplu, acest lucru rezultând în urmă mai multor factori: femeile care au acumulat kilograme în plus nu se mai simt atrăgătoare, nu mai au încredere în frumuseţea lor şi refuza să mai acorde importanta cuvenită vieţii de cuplu; kilogramele în plus contribuie la pierderea mobilităţii şi la o stare de oboseală permanentă; dorinţa sexuală scade şi este foarte mică în cazul persoanelor supraponderale care nu se mai simt bine în corpul lor;

Kilogramele în plus produc estrogen în mod excesiv, acest lucru afectând menstruaţia şi conducând la diminuarea şanselor de a procrea; simptomele sindromului premenstrual sunt mai accentuate şi mai severe la femeile supraponderale, acest aspect conducând la nervozitate şi lipsa apetitului sexual, etc.

Nici bărbații nu sunt ocoliți de aceste probleme

Greutatea excesivă provoacă o scădere a nivelului de testosteron din corpul bărbaților și afectează circulația sângelui. Drept consecință, ei se confruntă din această cauză cu o afecțiune precum disfuncția erectilă. Pe de altă parte, pierderea kilogramelor în plus duce și la o îmbunătățire a vieții sexuale.

La bărbaţi disfuncţia erectilă este asociată cu excesul de grăsime abdominală, bolile cardiovasculare şi diabetul zaharat de tip 2, toate acestea caracterizând o stare cunoscută în prezent sub numele de sindrom metabolic.

Într-un studiu apărut în revistă „Journal of Sexual Medicine” se arată că bărbații care au pierdut între 5 și 10% din greutatea lor au înregistrat inclusiv o creștere a dorinței sexuale.

Una dintre soluțiile la care oamenii ar trebui să recurgă e adoptarea unei alimentații sănătoase și renunțarea la hrană cumpărată din oraș. Activitatea fizică joacă și ea un rol esențial, căci ne menține în formă, susține specialistă Laura Berman, autoarea a numeroase cărți din domeniul sănătății și vieții sexuale. 

Power UP pentru erecții mai puternice, viață sexuală mai bună și plăcere garantată

  • Facilitează probleme de erecție și îmbunătățesc viața sexuală
  • Acționează în 30 de minute
  • Este recomandat bărbaților de toate vârstele
  • 100% natural
  • Fără efecte secundare
  • 100% garanția satisfacției