Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Legătura între artrită și deficitul de vitamina D

20.08.2015

Milioane de oameni suferă de dureroasa artrită reumatoidă. Cauzele acesteia sunt încă necunoscute, dar studii recente arată că persoanele care au artrita reumatoidă au în mod constant deficit de vitamina D în sânge, iar nivelul vitaminei D este direct corelat cu episoadele de criză.

Oamenii de șiință nu au un răspuns definitiv la întrebarea: de ce vitamina D joacă un rol important în apariția artritei reumatoide? Dar este foarte bine știut că vitamina D ajută la metabolizarea calciului.

Cum se produce vitamina D?

Vitamina D este produsă natural în corpul nostru în ruma expunerii la razele UV, deci de aici se deduce că persoanele care trăiesc în zone cu mai multe zile însorite pe an nu au deficit de vitamina D. Cercetătorii au descoperit că în cazul personelor care trăiesc în zone ploaiase incidența artritei reumatoide este mult mai ridicată decât la cei care trăiesc în zone însorite. Femeile sunt mult mai expuse la această boală.

Cum să creștem nivelul vitaminei D?

  • Să ne expunem mai mult la soare- însă trebuie acordată atenție să nu exagerăm și să cauzăm arderea pielii și de asemenea să nu uităm că o piele expusă prea mult la soare îmbătrânește mai repede
  • Să consumăm alimente care sunt natural bogate în vitamina D- ulei de pește, ouă fiete tare, șuncă fără grăsime
  • Să luăm suplimente alimentare- există suplimente alimentare care ne ajută să creștem nivelul vitaminei D în organism

Sensilab a conceput pentru tine suplimentul alimentar natural 100% ALL IN A DAY Calcium+ Vitamina D pentru a te ajuta să ai oase puternice și sănătoase.

Produsul ALL IN A DAY Calcium + Vitamina D conține:

  • calciu din coral natural
  • Vitamina D extrasă din ciuperci cultivate ecologic
  •  peste 70 de minerale.