Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Lifting facial natural

21.03.2014 | Posted by Cristina Ilie

Multe persoane trecute de prima tinereţe apelează la şedinţe speciale de întreţinere a pielii pentru a ascunde ridurile care le trădează vârsta .Aceste şedinţe sunt costisitoare şi de cele mai multe ori sunt ineficiente.

Astfel, puteţi face şi dumneavoastră acasă câteva exerciţii de lifting facial, care vă va ajuta să aveţi pielea mai întinsă, să scăpaţi de ridurile inestetice şi să păreţi mai tânără.

Indiferent de metoda de lifting pentru care optaţi, nu uitaţi de regulile de alimentaţie şi hidratare, pe care va trebui să le respectaţi dacă vreţi să vă ascundeţi vârstă.

Cei doi litri de apă nu vă vor lipsi în nici o zi, sucul de fructe de dimineaţă este esenţial, dar şi legumele din abundenţă de peste zi au şi ele un aport important în atingerea scopului dumneavoastră.

Presopunctura este metoda prin care puteţi avea şi acasă mici şedinţe de lifting facial. Este tehnica utilizată în medicina tradiţională chineză, în care punctele de presiune sunt stimulate prin apăsări profunde ale zonelor afectate de riduri. Nu uitaţi să purtaţi mănuşi în timpul şedinţelor de presopunctura, pentru a evita infecţiile de la nivelul pielii.

Apăsaţi zonele ridate pentru câteva secunde, începând de la extremitatea ochiului. Nu trebuie decât să creşteţi gradual presiunea acestor puncte. Veţi îmbunătăţi circulaţia sângelui de la acest nivel, principala cauză în apariţia ridurilor.

După ce aţi terminat cu zona ochilor, continuaţi cu cea a gurii, începând de la extremităţile buzelor până aproape de obraji. Specialiştii americani sunt de părere că primele rezultate le veţi avea în cel puţin o lună. Nu vă grăbiţi să scăpaţi repede de şedinţele de lifting facial de acasă. Dacă executaţi incorect mişcările, ele vor fi ineficiente.

După ce aţi stimulat circulaţia sângelui prin apăsări, încercaţi masajul facial al acestor zone. Prin mişcări circulare, în sensul circulaţiei sângelui, veţi continua micile şedinţe de întinerire de acasă. Puteţi începe cu fruntea, veţi continua cu zona ochilor şi veţi încheia cu cea a gurii şi a bărbiei. Nu uitaţi să apăsaţi în timpul masajului zonele afectate de riduri, pentru a stimula circulaţia sângelui.

Cel mai bun moment pentru realizarea şedinţelor de lifting facial de acasă este după o baie fierbinte, atunci când circulaţia este stimulată. Nu renunţaţi decât după 15 minute de masaj şi presopunctură şi într-o lună veţi avea primele rezultate acestea menţinându-se pe termen lung.

Soluția Sensilab

Consumul regulat de SkinLift Collagen ajută la îmbunătățirea calității colagenului din piele și oferă o bună sursă de colagen tip 1, stimulând producția naturală a acestuia. Pielea devine mai elastică și mai felxibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse.

  • Colagen marin de puritate ridicată (95%)
  • 100% sursă naturală de colagen tip 1
  • Biodisponibilitate ridicată și absorbție rapidă în organism
  • Potrivit pentru persoanele care sunt la dietă deoarece nu conține grăsimi
  • Alegerea perfectă pentru vegetarieni
  • Solubil și inodor
  • Hidratează și oferă strălucire părului