Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Măștile naturale, micile ajutoare din bucătărie

20.02.2014

Uită de pierderea timpului şi a banilor în saloanele cosmetice. Marele secret pentru a avea o piele sănătoasă, se afla chiar în bucătăria ta! Răsfață-te cu aceste măşti faciale simple făcute în casă.

Măştile naturale sunt o modalitate minunată de a-ţi menţine tenul şi părul frumos.

Nu este necesar să ne ducem la saloanele de cosmetice pentru a avea grijă de tenul nostru, putem face acest lucru şi acasă cu ajutorul măştilor naturale, în timp ce ascultăm muzică, în timp ce vizionăm un film, în timp ce lecturăm.

Măşti naturale pentru buze

Mi s-au crăpat buzele “de la frig”, câte dintre noi nu ne plângem de această problemă? Dar bine că avem ajutor de la natură, tot ce trebuie să facem este să masăm buzele cu zahăr brun amestecat cu miere.

Sucul de morcovi este si el un ajutor, dacă ţinem o cură de 10-15 zile pe lună, câte 100 ml zi.                                                                                      

Mierea- se ia 1 linguriță dimineaţa, 10-15 zile pe lună; se aplică pe buze, în strat subţire, de 3-4 ori pe zi, până când această problemă dispare.

Amestecul de plante şi uleiuri: aloe vera – 50 g, propolis baton-10 g, ulei, de susan-35 ml, ulei de masline-50 ml, amestecul se lasă la macerat 10 zile, după care se strecoară şi se foloseşte în aplicaţii de 3-4 ori pe zi, până la hidratatrea şi refacerea buzelor.

Măşti naturale pentru mâini

Asemenea buzelor care au de suferit în sezonul rece aşa şi mâinile au parte de aceeaşi problemă. Deşi aplicăm din abundenţă crema pe mâini, câteodată rezultatul întârzie să apară. Îți punem la dispoziţie aceste mici ajutoare:

Sucul de lămaie proaspăt reuşeşte să restabilească pH-ul pielii, aşa că în timp ce te speli, picurează suc de lămâie pe mâini şi apoi clătește cu apă călduţă.

Cartoful este numai bun ca mască hrănitoare pentru mâini. Fierbe 2 cartofi zdrobeşte-I, apoi adăugă o linguriţă de ulei de măsline şi una de smântâna şi amesteca până obţi o pastă. Aplică masca pe mâini şi las-o timp de 15 minute. Amidonul din cartofi repară micile riduri formate pe dosul palmei, uleiul le face moi și fine..

Măşti naturale pentru piele

Masca indiană pentru strălucirea pielii. E folosită de indience în ziua nunţii pentru ca mireasa să fie radiantă. Într-o ceaşcă se amestecă făină de năut, care absoarbe grăsimea tenului, trei linguri de praf de curcumă, un ingredient folosit de obicei în bucătăria asiatică. Curcuma este un bun antiseptic şi antiinflamator. Cele două se amestecă cu ulei de migdale până se transformă într-o pastă.

Se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze preţ de câteva minute. Rezultatele se văd imediat, tenul e curăţat şi hidratat, iar pielea devine moale şi luminoasă.

Cine are nevoie de Botox, când are la îndemână bananele ???

Aşa este: ppisează o banană până obţii o pastă omogenă, apoi aplic-o ușor pe faţă şi gât, se lăsa timp 10-20 minute, apoi clătești cu apă rece.

Oţetul, este un bun tonic pentru piele, ce datează încă din timpul Elenei din Troia, şi este la fel de efficient şi astăzi.

După ce te speli pe faţă, amesteca 1 lingură de oţet de mere cu 2 căni de apă, clătește piele cu acest amestec.                                                                             

Mască cu maioneză- aplică uşor maioneza pe faţă şi lăs-o aproximativ 20 de minute. Apoi ştergi, şi clătești cu apă rece. Fața ta se va simţi curată şi netedă!!!

Mască cu ou- este ideală pentru pielea uscată, care are nevoie de hidratare, folosești numai galbenușul ușor bătut. Pentru tenul gras utilizezi albuşul amestecat cu un pic de suc de lămâie sau miere. Pentru tenul normal, folosești întregul ou. Relaxaează-te şi aşteaptă 30 de minute, apoi clătești.

Îți vei iubi noua faţă proaspătă!