Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Metode eficiente pentru un masaj anticelulitic perfect!

23.05.2014

Să lupți contra celulitei nu este tocmai ușor ținând cont că această afecțiune nu se vindecă cu una cu două. Dar, dacă vei îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciții fizice și un masaj eficient, rezultatele nu vor întârzia să apară. Citește în rândurile de mai jos câteva sfaturi si tehnici pentru realizarea unui masaj anticelulitic ca la carte.

Regulile generale ale masajului anticelulitic

Un masaj anticelulitic eficient nu trebuie să fie violent sau agresiv cu pielea și nu trebuie să producă vânătăi. Trebuie să acționezi direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulând elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate, activând circulația sângelui.  Este posibil să apară durere din cauza nodulilor anticelulitici încapsulați, însă aceasta se va atenua odată cu dispariția celulitei vechi. 

Iată care sunt pașii pentru realizarea unui masaj anticelulitic eficient:

Pentru a crește eficiența masajului este bine să hidratezi bine zona problemă cu o loțiune emolientă ( specială pentru topirea celulitei) astfel încât mâinile tale să alunece mai ușor. Poți folosi și ulei pentru masaj aplicat cu mișcări ascendente de la picioare sau genunchi pentru a crește fluxul sanguin prin venele periferice din sistemul circulator.  

Începe apoi să presezi cu putere în punctul cel mai jos  al regiunii afectate  și să împingi sângele în direcția în care circulă spre inimă. Frământă suprafețele mai mici folosindu-te de degete, sau toată palma pentru frământarea suprafețelor mai mari. Vei reuși astfel să spargi depozitele de grăsime și să îmbunătățești circulația sângelui.

Alternează mișcările de la un contact apăsat prelungit, la stimulări circulare, crescând progresiv forța pe care o exerciți.  Folosește-te de degete, pumnii strânși și palme pentru a-ți frământa cât mai bine pielea.

Aplică un strat gros de ulei sau cremă anticelulitică și încercă să storci pielea astfel încât să formezi litera ”S”. Faptul că cele două porțiuni sunt răsucite în direcții diferite ajută la eliminarea grăsimii și a apei acumulate sub piele. Repetând această mișcare timp de 10-15 minute  pe toate zonele afectate de celulită vei obține rezultate uimitoare.

Continuă cu ciupituri blânde, scurte şi dese, rapide, pe toată zona acoperită de celulită, până simți multe înțepături ca de ace la nivelul dermei. Încearcă să nu agresezi țesutul, iar la final relaxează-ți pielea cu câteva mișcări gentile, ca și cum te-ai mângâia prelung. 

Fese si coapse bine conturate în cel mai scurt timp. Am descoperit, în sfârșit, secretul pentru a învinge celulita vizibilă în orice poziție a corpului

Aceasta metoda consta într-o formulă 100% naturală destinată eliminării celulitei. Pentru că acţionează din interior, efectele sale sunt vizibile mai mult timp.

Soluția Sensilab: CeluEnd Gel

Gelul împotriva celulitei vă ajută să vă eliminaţi sau să vă reduceţi celulita. Produsele clasice împotriva celulitei reduc celulita din exterior, făcând-o de fapt mai puţin vizibilă, prin hidratarea pielii.

Gelul Celuend, cu ingredientele sale naturale, pătrunde în ţesutul adipos subcutanat şi reduce celulele de grăsime.

  • elimină cu eficacitate celulita
  • previne apariţia celulitei din interior
  • conţine ingrediente active naturale