Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Miraculosul mango african ne ajută să slăbim

22.01.2014

miraculosul-mango-african-ne-ajuta-sa-slabim

Toţi cei care aveţi probleme cu pierderea surplusului de greutate aţi auzit deja, că mango-ul african a cauzat o mini-revoluţie în domeniul curelor de slăbire.

Mango-ul african are foarte multe proprietăţi folositoare:

  • este bogat în fibre
  • îmbunătăţeşte metabolismul
  • elimină grăsimile din organism
  • scade procentul de grăsimi din sânge
  • reduce apetitul

Însă rolul principal nu îl are pulpa de mango: secretul este ascuns în sâmburele acestuia. Sâmburii de mango sunt bogaţi în proteine, lucru care îi face perfecţi pentru curele de slăbire. Conţin o cantitate ridicată de fibre solubile, care ajută la menţinerea unei diete sănătoase şi echilibrate. Fibrele reduc apetitul, dând organismului senzaţia de saţietate. Mango-ul african are acţiune termogenică, ceea ce înseamnă, că ajută la topirea mai rapidă a grăsimilor. De aceea, consumul acestui fruct conduce la pierderea în greutate fără eforturi suplimentare. El poate fi consumat şi de bolnavii de diabet zaharat.

Care a fost rezultatul studiilor clinice?

În Republica Camerun s-au efectuat studii clinice folosind metoda placebo. Concluzia la care s-a ajuns a fost că mango-ul african are un efect foarte mare asupra reducerii surplusului de greutate. În cadrul acestui studiu au participat peste 100 persoane cu mari probleme de supraponderalitate. Ele au fost împărţite în două grupuri, unul consumând extract de mango, iar celălalt placebo.

Cu toţii au trebuit să continue a se alimenta după cum erau obişnuiţi. De asemenea, au trebuit să continue acelaşi stil (ne)activ de viaţă. Pe perioada studiului li s-au monitorizat procentul de grăsime din organism, greutatea corporală, circumferinţa taliei, cantitatea de glucoză din sânge, colesterolul total, colesterolul dăunător şi semnele legate de apariţia proceselor inflamatorii. S-a constatat, că grupului căruia i se administra mango african i s-au îmbunătăţit toate aspectele monitorizate, în timp ce grupului care primea placebo, nu.

Rolul principal îl are leptina

Leptina este hormonul cu influenţă directă asupra apetitului. Mango-ul african dezvolta prezenţa acestui hormon în organism, ceea ce înseamnă că suplimentele alimentare, care conţin extract de mango african, controlează cu eficienţă nivelul de leptină din organism, reducând în mod substanţial apetitul.

Pe lângă acestea, mango-ul african stimulează producerea de către organism a hormonului adiponectină, care măreşte sensibilitatea la insulină, rezultatul final fiind topirea mai rapidă a grăsimilor.

Studiile clinice au confirmat faptul că, chiar şi consumul de cantităţi reduse de mango african, de două ori pe zi, are efect pozitiv asupra eliminării surplusului de greutate şi deci a grăsimilor din organism, îmbunătăţindu-ne starea generală de sănătate.