Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Mituri despre părul tău

11.12.2014

Citim și ni se spun multe despre cum ar trebui să avem grijă de părul nostru. De multe ori sfaturile sunt contradictorii și nu mai știm ce e bine și ce nu. 

Am adunat cele mai frecvente mituri despre părul nostru, citește mai departe pentru a afla ce e adevărat și ce nu.  

Produsele din magazin sunt răul cel mai rău

Dacă te-ai simțit vreodată jenată pentru că încă folosești șamponul cu care erai obișnuită din liceu, te înțeleg. Nu toată lumea are dorința sau posibilitatea de a achiziționa un produs scump.

Într-adevăr, multe produse de duzină, din supermarket, nu dau aceleași rezultate ca unele distribuite exclusiv în saloane. Dar aceasta nu înseamnă neapărat că produsul de la salon este mai bun pentru părul tău. Important este să știi ingredientele pe care le conține, nu numele.

Trebuie să-ți tai vârfurile la două luni

Cine are timp de așa ceva? Dacă nu-l vopsești des și nu folosești mult placa și foehnul, poți să mergi la coafor abia după șase luni - părul tău va arăta bine oricum. Cu o excepție - dacă ai vârfuri despicate și vrei să-ți crească părul mai lung, atunci trebuie să ajungi în cele din urmă la salon.

Tunsoarea în trepte dă mai multă grosime părului

Atunci când această tunsoare este aplicată corect, treptele pot adăuga mai mult volum. Pe de altă parte dacă firul tău de păr nu este foarte subțire, nu trebuie să îl tunzi în trepte pentru a adăuga volum. Atunci când ai părul subțire contează mai mult metoda prin care este tuns părul. Părul fin ar trebui tuns întotdeauna uscat, deoarece când părul este umed, firele se strâng în grupuri, iar stilistul poate reduce prea mult, lăsându-te cu găuri în tunsoare.

Părul subțire trebuie tuns întotdeauna scurt.

Dacă ai firul de păr subțire este imposibil ca un stilist să nu îți fi spus la un moment dat că părul tău nu poate ”susține” o lungime mai mare. Nici vorbă de așa ceva! Dacă părul tău este sănătos lasă-l să crească. Dacă vrei să-ți lași părul să crească atunci trebuie să ai grijă de vârfuri, să pui balsam în mod frecvent, să îl tunzi des și să eviți supra încălzirea firului de păr.

Nu este bine să te speli pe cap în fiecare zi

Medicii dermatologi nu recomandă mai mult de 2 spălări pe săptămână a părului. Dacî îl speli prea des, treptat renunță la câte o spălare până vei ajunge la numărul recomandat. Vei vedea că părul tău se va simți mai bine. 

Nu îți tunde niciodată vârfurile singură!

Ai petrecut mai mult de o oră la salon, unde stilistul s-a chinuit să facă ceva pentru ca părul tău să arate bine. Cu toate acestea, dacă ai o tunsoare simplă, poți cu ușurință să tai singură un pic din vârfuri, atât timp cât ai la îndemână un set de foarfece specifice și ascuțite.

Tunsul des ajută creșterea părului

Din păcate, nu, tunsul vârfurilor des doar îți menține părul sănătos, nu îl face mai lung. Tunsul vârfurilor nu face decât să prevină despicarea firului de păr în lungime.

Trebuie să ai mai multe produse de styling

Nimeni nu are nevoie de balsam, spray pentru textură, de spray pentru îndreptat părul, de gel pentru luciu, de fixativ și spumă toate la un loc. Dacă tunsoarea este executată corect, ai nevoie de maxim un produs pentru a îți aranja părul. 

Ai probleme cu căderea părului?

Atunci trebuie să încerci cel mai bun produs, Nutrishine

  • reduce pierderea părului la 100% din utilizatori
  • stimulează creșterea părului la 90% din utilizatori
  • efect vizibil după o lună de zile
  • potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați