Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Mituri false despre piele

04.05.2017

Pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă trebuie să o tratăm în mod corespunzător. Dar din păcate multe dintre noi încă credem în mituri care nu sunt adevărate, iar acest lucru dăunează pielii mai mult decât ne-am imagina. Îți propun să eliminăm o dată și pentru totdeauna aceste mituri!

Mitul 1- pentru a elimina impuritățile trebuie să tratăm agresiv pielea

Un tratament agresiv poate deteriora stratul adipos al pielii, iar rezultatul obținut va fi o piele uscată. Alege întotdeauna produse potrivite pentru tipul tău de piele, pune întotdeauna pe primul plan produsele naturale, sunt mai scumpe dar pielea ta te va răsplăti.

Mitul 2- pentru îngrijirea pielii folosește doar apă și săpun

Săpunul normal este foarte dăunător tenului deoarece este agresiv și usucă pielea, iar în plus, apa și săpunul nu îndepărtează toate impuritățile. Pentru o curățarea completă trebuie utilizate produse potrivite.

Mitul 3- tenul acneic este o problemă a adolescenților

Imperfecțiunile, acneea și petele pe piele pot apărea la orice vârstă. Cauza acestora poate fi un dezechilibru hormonal, o nutriție proastă sau modul greșit de îngrijire al pielii.

Mitul 4- pentru a avea un aspect tineresc al pielii este suficient să eliminăm ridurile

Problema pielii mature este mult mai complexă decât doar apariția ridurilor. De-alungul timpului pielea își pierde din elasticitate și tonus deoarece, odată cu înaintarea în vârstă se reduce producția de colagen.

Mitul 5- pentru a avea o piele sănătoasă și hidratată pot folosi doar o cremă hidratantă

Adevărul este că pielea are nevoie de mult mai mult, dușmanii reali ai pielii sunt: razele UV, schimbările de temperatură și toxinele din mediu. O cremă hidratantă nu este suficinetă pentru toate aceste probleme.

Sfatul nostru

Pentru o piele sănătoasă, luminoasă și tânără te sfătuim să încerci produsul nostru SkinLift Collagen. Acesta este un produs 100% natural, conține colagen marin natural de care orice femeie are nevoie pentru a-și menține elasticitatea pielii. SkinLift Collagen reduce vizibil ridurile și redă aspectul tineresc al tenului.