Negresă cu cartofi dulci și maca
În luna îndrăgostiților ai vrea să gătești ”rețete cu dragoste”? Venim în fiecare zi în ajutorul tău cu rețete delicioase și sănătoase, urmărește-ne!

Ingrediente:
- 4 cartofi dulci de mărime medie
- 12 curmale fără sâmburi
- 60 g SENSILAB FOODS BIO pudră de CACAO
- 1 ½ cană de fulgi de ovăz sau făină de alac
- 3 linguti sirop de agave
- 2 lingurițe de SENSILAB FOODS BIO pudră de MACA
- 2 linguri de SENSILAB FOODS BIO zahăr din palmier de cocos
Pregătire:
Cartofii dulci se curăță, taie în bucăți li se fierb până se înmoaie. Într-un blender se amestecă până se obține un piure de cartofi. Se lasă la răcit iar apoise adaugă curmalele, o lingură de apă și toate celelate ingrediente. Se amestecă iar dacă este nevoie se mai adaugă puțină apă. Compoziția se toarnă într-o tava pentru copt într-un strat de 2 cm. Se coace circa 15-20 de minute la 1800. Se lasă la racit și abia apoi se taie.