Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Nervos? Cu toane? Depresiv? De ce ai putea avea candida..

03.11.2014

Medicina convențională tratează corpul în termeni distincți și prin urmare tratează mintea independentă de restul corpului. De aceea, cei care se luptă cu dezechilibre ale stării de spirit, presupun că vindecarea corpului nu va avea niciun efect asupra sănătății mentale. 

Dezechilibrele comportamentale sunt modificările dispoziției, anxietate, depresie, iritabilitate, dificultăți de concentrare, memorie slabă, ceață în creier. Dacă suferi de oricare din aceste simptome, toate pornesc de la același numitor comun: înmulțirea excesivă a candidei.

Candida este o specie de drojdie o formă de ciupercă care face parte din flora normală a organismului uman. Rolul ei este de a ajuta digestia și absorbția nutrienților, dar atunci când se extra înmulțește poate provoca o mulțime de efecte secundare fizice și mentale.

Creierele noastre sunt indisolubil legate de tractul gastrointestinal. Acest lucru se datorează faptului că 90 până la 95% din serotonină, neurotransmițătorul cheie responsabil pentru starea noastră de spirit, se face în intestin. O deficiență a serotoninei provoacă depresie și anxietate- de fapt majoritatea antidepresivelor acționează prin blocarea receptorilor de serotonină din creier, eliberând astfel mai multe chimicale care să rămână prezente în creier.

Atunci când candida se înmulțește se creează un strat peste intestine, suprimând astfel producția de neurotransmițători cum ar fi serotonina. Candida descompune, de asemenea, peretele intestinului și pătrunde în fluxul sanguin eliberând toxine în organismul nostru.

Cum se înmulțește candida?

Bacteriile sănătoase din intestin țin practic nivelul candidei sub control, dar ciuperca poate ieși de sub control atunci când antibioticele ucid prea multe din aceste bacterii prietenoase. O dietă bogată în carbohidrați rafinați (adică paste sau pâine), zahăr, alimente fermentate și alcoolul hrănesc drojdia.

Candida este o boală comună dar nu atât de inocentă. 70% din oameni sunt infectați fără măcar să știe!. 

Adesea ignorăm simptomele evidente și pierdem timp prețios pe care ar trebui să-l petrecem tratându-ne. Este timpul să citești despre aceste simptome și fii sincer cu tine despre cât de des le simți:

 • Dureri de cap, insomnia, oboseală constantă
 • Balonare și indigestie
 • Infecții fungice comune
 • Poftă de dulce sau acru și alcool
 • Incapacitatea de a pierde în greutate ăn ciuda dietei

70% din oameni suferă de aceste simptome și suntem aproape siguri că te gândești că astfel de probleme sunt consecința unei vieți stresante. O astfel de credință este de fapt miezul problemei– aceste simptome sunt atât de des întâlnite încât începem să credem că sunt normale, dar nu sunt! Ca urmare le ignorăm și uităm că natura are secretul ei și ne poate ajuta.

Candida ar putea fi cauza

Candida este o ciupercă foarte comună, iar într-un mediu normal ea este inofensivă. Cu toate acestea când sistemul nostru imunitar devine afectat, se răspândește excesiv și provoacă infecții fungice în organism. Candida este una dintre cele mai comune cauze de infecții fungice la nivel mondial, însă mulți oameni nu știu cum să o trateze în mod corespunzător.

Dacă ai simptomele iar sistemul imunitar este afectat, cel mai probabil infecția cu candida este prezentă. Sistemul tău imunitar este slăbit, în cazul în care te aflii în următoarele grupe:

 • Ești deseori bolnav sau supus stresului
 • Majoritatea meselor conțin carbohidrați (paste, pizza, pâine) sau zahăr
 • Deseori administrezi antibiotice sau steroizi
 • Folosești anticoncepționale

Cum împiedici înmulțirea candidei?

Tratarea eficientă a candidei implică oprirea înmulțirii exagerate a drojdiei, restabilirea bacteriilor sănptoase care de obicei o ține sub control, iar vindecarea intestinului este un prim pas pentru a împiedica candida să între în fluxul sanguin.

Dieta anti-candida este cel mai bun lucru pe care îl poți face pe a trata candida. Este simplu, probabil ai auzit deseori acest lucru de la doctor: evită zahărul (da, chiar și din fructe), alimentele acre, carbohidrații (paste, pâine) nu consuma alcool și cofeină și folosește alimente cu indice glicemic scăzut. Exact, sfatul este simplu și scurt dar realitatea nu este așa. Oamenii se pierd în această recomandare și ajung să se întrebe la nesfârșit: Eu ce mănânc?   

Nu numai dieta este greu de urmat – dezavantajul principal este faptul că este că trebuie urmată cel puțin 6 luni! Dacă acest lucru nu este soluția potrivită pentru tine, atunci ai nevoie să suplimentezi dieta cu remedii naturale pentru a trata infecția.

Ajută-te cu remedii naturale

Natura are modalități bune pentru tratarea infecțiilor cu candida. Cu toate acestea, atunci când alegi tratamentul trebuie să pui accentul pe: 

 • Schimbarea alimentației: Alegerea alimentelor corecte te va ajuta să menții un mediu non-acidic în organism care previne răspândirea infecției fungice. 
 • Tratament anti-fungic Atunci când urmezi dieta trebuie să găsești de asemenea remediul care funcționează ca și tratament anti-fungic. Aceasta înseamnă că previi dezvoltarea excesivă a ciupercii în corpul tău și păstrezi în mod natural și inofensiv un nivel echilibrat al fungusului. Nu uita: a avea candida este ceva normal, de aceea nu este nevoie să urmezi tratamente intense care să ucidă ciuperca de tot din organism. 
 • Probiotice naturale: Dacă ai un sistem imunitar slăbit, organismul tău are nevoie de ajutor pentru digerarea alimentelor. Acest lucru înseamnă că va trebui să utilizezi probiotice și prebiotice pentru a echilibra tractul digestiv și pentru ca organismul tău să înceapă să asimileze substanțele nutritive din alimente. 

Acest tratament te face să te simți de la un complet neajutorat la o persoană plină de viață, în doar câteva luni, cu toate acestea consumul unor anumite ierburi proaspete anti-fungice nu este suficient, deoarece concentrația de ingrediente ajutătoare este mut prea mica. Ceea ce ai nevoie, este un supliment alimentar care este creat special pentru tratamentul candida și te poate ajuta să-ți atingi scopul mai repede.

Începe prin eliminarea zahărului în toate formele simple, cum ar fi bomboanele, deserturile, alcoolul și făina. Redu cantitatea de carbohidrați consumați și ia în considerare eliminarea tuturor alimentelor fermentate. Mai multe despre ce alimente sunt permise, meniul zilnic și sfaturi pentru înmulțirea excesivă a candidei găsești în programul nostru 30 Days Candida Solution

Un intestin sănătos înseamnă un creier sănătos.

Cheia pentru tratarea dezechilibrelor de natură emoțională este recunoasșterea faptului că cele mai multe probleme sunt înrădăcinate în intestin nu în creier. Scopul principal este restabilirea florei intestinale prin tratarea infecțiilor. De aceea cel mai bun program împotriva candidei este 30 Days Candida Solution. Un program de 30 de zile de suplimente alimentare și dietă ghidată