Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Nu citi acest articol dacă ai comandat deja un produs pentru slăbire - îți va rupe inima!

13.05.2015

Ai nevoie de ajutor care să grăbească procesul de pierdere în greutate și ai comandat deja un produs pentru slăbit care nu a avut rezultate? Poate ar trebuie să încerci SlimCut

Atunci când dieta este un efort uriaș….

Cunoști sentimentul de oboseală, stare de rău, dorința de a face cu totul altceva, de a mânca cu totul altceva…atunci când ești la dietă? Iar primăvara cu atât nu te ajută! De fapt, astenia de primăvară afectează mai mult de 2 milioane de oameni în perioada asta a anului. Ceea ce simțim este slăbiciune, o stare de spirit proastă și nevoia de a dormi mai mereu. Cauzele variază de la schimbarea temperaturilor, acestea fiind mai ridicate, organismul nu poate să răspundă în mod adecvat.

Dar vreau un corp perfect pentru plajă!

Mda, este dorința tuturor! Temperaturile ridicate și zilele însorite ne amintesc că în câteva luni vrem nu vrem trebuie să dăm jos cojoacele și să ne punem costumele de baie. Trebuie să începi să îți pregătești corpul chiar acum!

Am comandat deja produse pentru slăbit fără niciun rezultat

În speranța de a grăbi procesul de slăbire, ai comandat deja un produs pentru slăbit care nu ți-a adus niciun rezultat! 

De ce?

Te aștepți ca produsul să facă totul

Urmezi aceeași pași în fiecare zi, nu îți schimbi rutina și nici dieta, dar te aștepți ca produsul să facă minuni. Pentru ca un produs să își facă efectul, trebuie să depui și tu un efort, încearcă să ții o dietă bazata pe consumul a multor fructe și legume. Bea de asemenea suficiente lichide, 2 l sunt obligatorii!

Vrei un produs natural, dar efectele să se vadă imediat! Nu este chiar atât de simplu, suplimentele alimentare pe bază de ingrediente naturale nu funcționează la fel de repede precum chimicalele. De aceea, trebuie să fii optimistă, perseverentă și să ai răbdare, fă o cură de cel puțin 2 luni de zile!

Dar am ținut și dietă și am făcut și activitate fizică!

Ești sigură? Cel mai bine ar fi să nu te minți pe tine. Pune la sfârșitul zilei tot ceea ce ai mâncat și câtă activitate fizică ai făcut și vei vedea exact unde greșești. Nu se admit sub nicio fprmă dulciurile, snacks-urile, alimentele prăjite și procesate.

Produsul e de vină!

Produsele de slăbire cât și procesul de slăbire, sunt diferite de la persoană la persoană. Un produs poate să acționeze foarte bine la prietena ta, dar la tine nu a avut niciun efect. Nu te îngrijora! Nu este vina ta și nici a produsului. Este ca și cum ai lua un antibiotic pentru o infecție dar infecția este rezistentă către substanța activa a antibioticului. La fel este și cu suplimentele alimentare, trebuie să găsești suplimentul al cărui substanță activă, acționează asupra corpului tău.

Ce se întâmplă dacă încerci SlimCut?

FIIT-NS®, combinația magică a celor 21 de extracte naturale bogată în polifenoli din SlimCut are abilitatea de a îmbunătăți și revitaliza metabolismul bazal și promovează pierderea în greutate într-un mod sănătos, fără a priva corpul de nutrienții esențiali de care corpul nostru are atâta nevoie în timpul procesului de slăbire.

Mixul remarcabil de ingrediente active  programează corpul tău să acționeze ca și cum:

 • Ar face activitate fizică
 • Ar consuma numai alimente echilibrate (fibre, fructe și legume)

Amestecul inovativ de ingrediente funcționează astfel încât în organism se stabilește un mediu similar ca și cum te-ai afla într-o sală de sport - tot timpul.

 • accelerează metabolismul și îmbunătățește digestia,
 • accelerează topirea grăsimilor,
 • îmbunătățește starea de spirit și crește nivelul de energie.

În plus funcționează indiferent de

 • stilul tău de viață.
 • Numărul de kilograme pe care vrei să-l dai jos
 • Dieta pe care o alegi
 • Activitatea desfășurată.

Studiu dublu-orb

Ce mai bună parte este că funcționalitatea FIIT-NS® este dovedită științific! Testul dublu –orb a fost realizat pe oameni care sunt supraponderali (IMC între 30 și 33,3). O parte a grupului a primit o doză de FIIT-NS®, pe când cealaltă a primit o substanță placebo. Participanții au avut o dietă normală și 30 de minute de exerciții pe săptămână.  

Rezultatele?

Grupul care a luat 2 capsule cu 450 mg de FIIT-NS® au observat:

 • o creștere a nivelului de energie cu 52%,
 • starea generală de bine s-a îmbunătățit cu 53%,
 • au pierdut cel puțin 6 kg,
 • 2 centimetrii mai puțin în talie
 • 3 centimetrii mai puțin la coapse.

Ce spun cei care au încercat SlimCut?

”Rezultatele au început să se vadă după o lună de zile. Nu m-am așteptat la minuni, dar am reușit să slăbesc 3 kilograme.” - Corina, Cluj

”La început am crezut că este un produs prost, în afară de energie nu simțeam absolut nimic, dar după o lună și jumătate de administrare, am văzut diferența la blugi, iar pe cântar slăbisem 4 kg”. - Daciana, Turnu Severin

”Sint inca la inceput dar totul merge bine.voi continua cu slimcut”, - Ana, Bistrita

”Mulțumitor deocamdată... in 3 săptămâni 4 kg aproape”. Ioana- Bucuresti

Deci ce mai aștepți?

Pregătește-te pentru vară cu SlimCut și nu suferi de pe urma dietelor. SlimCut conține mixul patentat FIIT-NS®, combinația uluitoare de 21 de extracte naturale care i-am uimit pe oamenii de știință, dar în special pe cei care l-au încercat.