”Numărul de kilograme s-a redus fără să îmi dau seama”

“De profesie sunt asistentă medicală. Lipsa timpului a condus și la o alimentație neregulată. Ca și consecință am început să mă îngraș și să mă simt tot timpul balonată”, ne spune Petra, 30 de ani, de profesie asistentă medicală.

image

Am auzit multe lucruri bune de la prietenele care au încercat WaterOut. M-am decis să încerc WaterOut Night”. Petra ne mărturisește că a făcut această alegere deoarece a dori să obțină rezultate rapide.

”Toată viața m-am luptat cu kilogramele în plus și am ținut diete- ca multe alte femei, cred” .”Având un program de lucru foarte haotic și fără prea mult timp pentru a mânca corespunzător la muncă, am început să mă îngraș”

”Nu mă simțeam bine, eram balonată și obosită tot timpul”

Petra, conștientă că stilul de viață nu și-l poate schimba în curând a decis că trebuie totuși să facă ceva. ”Excesul de greutate chiar mi-a afectat viața: nu mă simțeam bine, eram balonată și obosită”

”Am avut nevoie de ceva care să funcționeaze rapid, altfel riscam să îmi pierd motivația”

Petra s-a decis să folosească WaterOut Strong Night după ce o prietenă i-a recomandat produsul ”mi-a spus ca produsul a acționat mai repede decât orice alt produs pe care l-a încercat înainte. Am avut nevoie de ceva care să funcționeze rapid, astfel riscam să îmi pierd motivația”

Nu mi-a venit să cred cât de repede au apărut rezultatele. Am simțit efectiv cum am eliminat excesul de apă din organism. Balonarea a rămas în trecut. Numerele de pe cântar mi-au dat motivație!

”Sunt mult mai încrezătoare acum și am început să port haine care nu mi se mai potriveau de 5 ani!”

”Cu ajutorul WaterOut Strong Night am avut sentimentul că și seara pot face ceva pentru corpul meu”

Petra a găsit în produsul WaterOut Strong Night un aliat perfect pentru a-și atinge țelurile ”Această experiență mi-a schimbat viața în bine. Sunt mult mai încrezătoare acum și am început să port haine care nu mi se mai potriveau de 5 ani”