Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Obsesia Victoriei Beckham care o menține slabă la 40 de ani

18.09.2014

Victoria Beckham dezvăluie cum poate să arate fabulos la 40 de ani cu micile ajutoare ale super-alimentelor pentru slăbire.

Victoria Beckham tocmai a împlinit 40 de ani anul acesta, dar cu tenul ei strălucitor și silueta de invidiat, arată mai tânără ca niciodată.

Cum reușește idolul atâtor femei, mamă a patru copii și răspunzătoarea unui imperiu de modă să rămână sănătoasă și super fit?

Într-o postare recentă pe Twitter chiar înainte de ziua ei, vedeta a împărtășit secretul care o menține tânără și în formă: dragostea pentru super-alimente, mai precis pentru fructele acai, extra cunoscute pentru ajutorul lor în curele de slăbire. Vedeta a mărturisit că acest fruct este nelipsit din dieta ei: ”Sunt obsedată de fructele acai, super-alimentul brazilian!”

Fructele acai de culoare mov închis sunt niște fructe mici originare din jungla amazoniană. De sute de ani aceste fructe de pădure mici au făcut parte din dieta nativilor din Amazon. 

Sunt ”împachetate” cu aminoacizi, vitaminele A, B, C și minerale precum: calciu, potasiu, magneziu, cupru și zinc. 

Isteria nu este provocată numai de Victoria

Victoria nu este singura fană înfocată a acestui fruct. Miranda Kerr a oferit mai multe detalii într-un interviu: ”Le folosesc în orice, peste cereale la micul dejun, în iaurt sau smoothie”.

O simplă căutare pe Google și observăm deja isteria care s-a produs datorită propietăților miraculoase ale unui fruct despre care nu a auzit foarte multă lume, dar cu reale propietăți vindecătoare.

A fost suficient ca regina curelor de slăbit, celebra Oprah, să menționeze într-o emisiune numele noului ei aliat, iar rafturile magazinelor de specialitate au fost deja golite.

Aceste fructe sunt foarte bogate in enzime si alti nutrienți, absolut necesari organismului ,ce ajută corpul în procesul de digestie. Iar numărul mare de fibre duce la o digestie mai usoara și mai eficientă a mâncărurilor.

S-a demonstrat ştiinţific că fructele acai conţin atât proteine cât şi carbohidraţi şi lipide. Acai au în componenţă amonoacizi dar şi fibre şi carbohidraţi cu conţinut scăzut de zahăr, calciu, fier sau vitamina A. Acidul oleic mononesaturat, palmitic şi linoleic completează compoziţia fructelor, ceea ce a făcut ca numeroase vedete de televiziune din SUA să promoveze fructele acai ca un ingredient minune în curele de slăbire.

Capsulele Acai Detoxan conţin extract de fructe acai şi au numeroase proprietăţi pozitive:

  • sunt foarte bogate în fibre – echilibrează digestia
  • topesc grăsimile din organism – reduc circumferinţa abdomenului, a coapselor şi a şoldurilor;
  • conţin un nivel ridicat de antioxidanţi – detoxifică şi regenerează organismul
  • datorită prezenţei complexului de vitamine B, ele au efect pozitiv asupra sistemului nervos, fiind adecvate şi pentru persoanele care mănâncă mai mult când sunt nervoase
  • reduc apetitul
  • conduc la scăderea în greutate a organismulu