Peste 5 milioane de români sunt expuși riscului. Te afli printre ei?

Hormonii care te îngrașă!

Află aici

Peste 5 milioane de români sunt expuși riscului. Te afli printre ei?

12.10.2017

Stresul de zi cu zi, lipsa de somn, alimentele grase, alcoolul, fumatul, lipsa mișcării ... Toate acestea ne împovărează ficatul, care devine supraîncărcat și gras. Și problema este că mulți dintre noi nici nu știu că au un ficat gras.

Ficatul gras nu doare, dar e rănit

Când ficatul tău este supraîncărcat, te confrunți cu consecințe neplăcute. Ești mereu obosit și îți lipsește energia, chiar și atunci când abia te trezești dimineața. Începi să acumulezi exces de kilograme, mai ales pe abdomen și în jurul taliei, de care nu mai poți scăpa. Ai probleme cu digestia și balonarea. De asemenea, colesterolul și trigliceridele pot să crească în sânge și poate să devenă rapid letal, deoarece mărește riscul atacului de cord sau a accidentelor vasculare cerebrale.

Și problema este că ficatul gras nu doare. Astfel, mulți nu știu că au probleme hepatice. Iar situația din România este alarmantă, deoarece datele arată că mai mult de 5 milioane dintre adulți sunt expuși riscului.

Mai mult de 500 de funcții vitale

Mulți nu sunt conștienți de importanța ficatului. Cu toții știm unde este inima și că nu putem supraviețui fără inimă. Pe de altă parte, puțini știu unde se află ficatul sau că nu putem supraviețui fără el.

O persoană cu insuficiența hepatică poate rezista până la 3 zile! Și în timp ce putem transplanta o inimă artificială, un ficat artificial nu ne poate transplanta, deoarece acest organ efectuează mai mult de 500 de sarcini vitale în organism.

Nu-ți face griji, există o soluție!

Cei mai mulți oameni au auzit probabil despre armurariu - ingredientul activ cel mai studiat pentru sănătatea ficatului: mai rar se cunoaște faptul că armurariul este dificil de exploatat.

Pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide, care pot fi considerate ca o picătură uleioasă microscopică. Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse.

Aveți grijă de starea de sănătate a ficatului

Capsulele Hepafar forte conțin o combinație revoluționară brevetată de armurariu și fosfolipide. Datorită compoziției lor excepționale, au o performanță triplă, pentru că:

  • Detoxifiază și contribuie la eliminarea eficientă a toxinelor din organism și ficat,
  • Regenerează toate celulele ficatului și asigură o funcționare normală a acestora
  • Fortifică ficatul, astfel încât acesta să poată elimina toate toxinele acumulate.

Utilizare cu 30 % mai bună a extractelor de plante

Hepafar forte, pe lângă extractul de armurariu și fosfolipide, mai conține și

  • anghinare, care are grijă de detoxifierea celulelor ficatului,
  • vitamina E de origine naturală, protejează celulele ficatului datorită efectului antioxidant
  • piper negru, care ridică absorbția ingredientelor active ale produsului cu 30 %!.