Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

image

Probabil că majoritatea dintre noi am trecut prin așa ceva:

Era luni dimineața, m-am ridicat din pat și mă simțeam mai epuizată ca niciodată. 

M-am privit în oglindă și NU mi-a plăcut ceea ce am văzut. O femeie supraponderală de 45 de ani, marcată de vârstă și oboseală, cu părul fragil și cu depuneri de grăsime pe abdomen, talie și coapse. 

"Ce-am făcut de am ajuns să arăt așa!", m-am gândit. 

Nu numai că eram vizibil supraponderală, dar eram și epuizată și fără niciun motiv. Aveam tot timpul mintea încețoșată. Motivație zero. Chiar și lucrurile mărunte, cum ar fi mersul la supermarket, au fost o luptă. 

În acea dimineață m-am simțit atât de rău emoțional și fizic, încât îmi doream să mă întorc la vârsta de douăzeci de ani, când totul era ușor.

image

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc despre cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai mult de 10 kilograme în câteva săptămâni, fără diete drastice sau exerciții fizice intensive. 

Ani de zile am încercat diete inutile pentru a-mi reduce greutatea și a-mi îmbunătăți sănătatea. Dar apoi am făcut o descoperire ciudată care m-a transformat într-o femeie complet diferită.

Am aflat că aproape toate problemele mele de sănătate - ceață cerebrală, creștere în greutate, oboseală constantă - se datorau unui mic organ din corpul meu. 

Acest mic organ - în mod surprinzător - este responsabil pentru arderea excesului de grăsime și pentru menținerea nivelului de energie pe tot parcursul zilei.

Atunci când acest organ este "încetinit", și metabolismul nostru încetinește, ne îngrășăm mai repede și energia scade mai repede. Se pare că peste 20% dintre femei suferă de această problemă și 60% dintre ele nici măcar nu sunt conștiente de ea!

Din fericire, am descoperit o modalitate simplă de a stimula acest mic organ. Astfel, metabolismul poate fi repornit la orice vârstă.

Bineînțeles că am fost foarte sceptică prima dată când am auzit despre acest sfat pentru sănătate, la urma urmei încercasem deja atâtea lucruri fără succes.

Dar după ce am făcut-o în fiecare zi timp de câteva săptămâni, am observat o creștere semnificativă a energiei și am slăbit peste 10 kilograme.

Cu mândrie și ușurare, pot spune că astăzi sunt mai plină de viață, mai puternică și mai concentrată decât am fost vreodată în ultimele decenii.

Pentru că a funcționat atât de bine pentru mine, cred că poate ajuta și alte femei care se simt supraponderale, epuizate și demotivate în mod constant. 

Poate că ceea ce urmează să spun nu este potrivit pentru tine, dar, crede-mă, merită cu siguranță să acorzi atenție.

Ziua în care mi-am dat seama că TREBUIA să-mi readuc viața pe drumul cel bun.

image

M-aș descrie ca fiind o femeie normală. Am un serviciu bun, un soț grozav și două fiice pe care le iubesc mai mult decât orice pe lume. Nu-mi lipsește nimic pentru a fi fericită.

Dar, din când în când, aud această voce interioară care îmi spune că sunt prea grasă, prea leneșă și că nu sunt suficient de sănătoasă. Nu-mi place această voce, dar în același timp știu că spune adevărul.

Până la treizeci de ani am fost mereu în formă maximă: abdomen plat, piele frumoasă, energie debordantă - și fără prea mult efort. 

După nașterea celei de-a doua fiice, Emilia, situația s-a schimbat. Dintr-o dată, depozitele de grăsime au început să se acumuleze pe tot corpul meu. 

Mi-am pierdut energia. De când mă trezeam și până la culcare mă simțeam complet epuizată. Singurul lucru care mă ținea trează erau nenumăratele cești de cafea, pe care mi le turnam în fiecare zi ca un om însetat. 

Mă simțeam prinsă într-un cerc vicios de îngrășare, lenevie și epuizare.

Când m-am trezit în acea dimineață de luni să merg la serviciu, tot ce am văzut în oglindă a fost aceasta: o femeie grasă, epuizată, cu 10 kilograme în plus, cu pielea și părul terne și cu o lipsă totală de voință. 

În acea zi am decis că mi-a fost de ajuns. Trebuia să fac ceva pentru a-mi schimba viața.

De ce majoritatea metodelor de slăbit sunt ineficiente: adevărul trist pe care îl ascund brandurile dedicate dietelor

image

Internetul este inundat de produse pentru slăbit "miraculoase".

Aceste produse promit că putem slăbi 25 de kilograme într-o săptămână și că putem mânca preparate delicioase în fiecare zi, fără a fi nevoie să mergem la sală. 

Inutil să mai spunem că majoritatea acestor remedii nu funcționează. Eu sunt una dintre victimele acestor minciuni grosolane. Pentru a slăbi și a-mi îmbunătăți sănătatea, am încercat zeci din aceste metode promovate. 

Am încercat dieta ketogenică, dieta săracă în carbohidrați, dieta fără carbohidrați, Dukan, Atkins și multe altele. Am început să sar peste mese și să folosesc postul intermitent pentru a-mi reduce aportul caloric. Am băut shake-uri și litri de ceai verde.

Dar de fiecare dată a fost la fel: am slăbit câteva kilograme în două-trei săptămâni, pentru ca în săptămânile următoare să mă îngraș din nou. Faimosul efect yo-yo, pe care probabil că toată lumea l-a experimentat.

Marea problemă cu aceste metode de slăbit este că nu sunt făcute pentru a fi urmate pe o perioadă lungă de timp. 

După un timp, organismul se satură de restricțiile alimentare drastice și reacționează cu pofte și este imposibil să le reziste.

După câteva săptămâni de dietă strictă, am simțit nevoia să mă reped la mâncăruri grase precum o femeie sălbatică. Mai rău, aveam grețuri, eram obosită, aveam dureri de cap și mă simțeam total nefericită.

Desigur, unele produse pot ajuta la pierderea câtorva kilograme. Dar aceasta nu înseamnă că vei fi slabă, sănătoasă și fericită.

Ce rost are să slăbești 15 kilograme dacă ești slab și deprimat în acest proces? Nu are niciun sens. 

Într-o zi îi spuneam unei prietene pe care am cunoscut-o la yoga cât de frustrată eram și am aflat ceva foarte ciudat.

Ceva care s-a dovedit a fi un remediu pentru a-mi îmbunătăți sănătatea. Ceea ce urmează să vă spun pare ciudat la început - așa m-am simțit și eu.

Am descoperit că aproape toate problemele mele de sănătate erau legate de un mic organ din corp.

image

Amica mea de la yoga mi-a explicat că, nu cu mult timp în urmă, și ea se simțea constant obosită, epuizată și prea grasă. Am întrebat-o: "Cum ai ieșit din acest cerc vicios?" 

Ea a răspuns: 

"Am mers la un terapeut specializat în sănătatea femeilor. Mi-a explicat că toate aceste probleme - obezitate, oboseală, depresie, epuizare - au adesea o cauză comună. Și, deși este o problemă atât de frecventă, este încă foarte puțin cunoscută. Aproximativ una din cinci femei este afectată, dar mai mult de jumătate dintre ele nici măcar nu sunt conștiente de acest lucru. Experții o numesc "tiroidă lentă". 

Când a spus asta, am ridicat din sprâncene.

"Știu că sună ciudat, dar când înțelegi cum funcționează glanda tiroidă, înțelegi de ce apar simultan toate aceste probleme... 

Tiroida este o glandă hormonală mică, situată în gât, responsabilă pentru reglarea metabolismului nostru.  

Atunci când tiroida funcționează bine, aceasta produce și stochează hormoni importanți care ne ajută să ardem calorii, să ne menținem un nivel bun de energie și să ne menținem metabolismul în stare de funcționare eficientă. 

Dar dacă tiroida este lentă, metabolismul încetinește, organismul nu arde bine caloriile, capacitatea cerebrală are de suferit și te simți obosit tot timpul. Dacă ai probleme în a slăbi, dacă ești obosit tot timpul și simți adesea ceață cerebrală, este posibil să ai o tiroidă care funcționează lent", a explicat ea. 

Nu auzisem niciodată de o "tiroidă lentă". Dar bineînțeles că am fost curioasă și am întrebat-o cum se poate rezolva problema.

"Aici m-a ajutat terapeutul. Ea mi-a explicat că secretul pentru o tiroidă puternică este de a furniza organismului două ingrediente esențiale: iod și L-tirozină. 

Aceste două ingrediente funcționează ca elementele de bază pentru o tiroidă sănătoasă. Atunci când sunt prezente în cantități suficiente în organism, glanda tiroidă le folosește pentru a produce hormoni importanți care accelerează metabolismul. 

Dar dacă tiroida nu este alimentată cu suficient iod și L-tirozină, aceasta funcționează mai puțin eficient și întregul organism încetinește. Care este rezultatul? Creștere în greutate, oboseală, epuizare, apatie și așa mai departe." 

Ea a explicat cum a reușit să își stimuleze metabolismul cu o formulă specială pe care i-o recomandase terapeutul ei

image

„Vrei să-mi spui că problemele mele pot fi rezolvate prin administrarea acestor două substanțe?", am întrebat sceptic.

"Ei bine, nu e chiar atât de simplu...", a spus ea.

"În primul rând, este important ca cele două ingrediente să provină din surse naturale, cum sunt plantele. În al doilea rând, studiile au arătat că este utilă administrarea unui alt ingredient numit guggul pentru a favoriza absorbția iodului natural de către glanda tiroidă."

"Și de unde obținem aceste ingrediente?"

„Terapeutul meu mi-a recomandat un preparat natural numit ThyroLux, dezvoltat special pentru a întări glanda tiroidă. Este un preparat german și conține cele trei ingrediente - iod, L-tirozină și rășină de guggul - în cantități optime pentru a întări activitatea tiroidiană și a stimula metabolismul în mod natural. 

Am luat în fiecare dimineață timp de 3 luni și niciodată nu am ars grăsimea atât de repede. Am mai multă energie și părul meu este mai frumos. În general, simt că am un corp mai sănătos și mai tonifiat. Și are un impact și asupra stării mele de spirit!", a adăugat ea făcând cu ochiul. 

Trebuie să recunosc că am fost intrigată. Știu că prietena mea a avut probleme în a reveni în formă în trecut. Deci, ceea ce a funcționat pentru ea ar putea funcționa și pentru mine, până la urmă. 

M-am uitat pe site-ul Sensilab, producătorul care a dezvoltat formula ThyroLux și am găsit recenzii remarcabile și sute de clienți mulțumiți. 

Acum, cu siguranță nu a fost prima dată când am testat un astfel de produs, dar am decis să îl încerc oricum, pur și simplu din curiozitate. 

Deoarece produsul a venit cu garanția satisfacției 100%, m-am gândit: dacă nu funcționează, în cel mai rău caz, îmi primesc banii înapoi. 

Prietena mea mi-a explicat că, pentru un rezultat bun, este recomandabil să iau ThyroLux timp de trei luni. Așa că am făcut un abonament pentru a primi un pachet de ThyroLux în fiecare lună cu reducere de 50%. Am primit produsul după câteva zile.

Imediat am început să iau acest remediul în fiecare dimineață după micul dejun și în fiecare seară după cină. Rezultatele m-au surprins în mod plăcut.

Pot spune cu convingere că datorită acestei formule mi-am redescoperit viața.

Așadar, care este părerea mea despre acest produs? 

image

Voi fi sinceră: nu s-au întâmplat prea multe în primele zile. Nu am observat niciun efect deosebit. Dar, după o săptămână, am început să văd o diferență reală. 

În primul rând, am observat că aveam mult mai multă energie decât de obicei. Chiar și fără cafea, eram mult mai puțin obosită decât de obicei, iar productivitatea mea la serviciu a crescut simțitor. Bineînțeles, din când în când obosesc, mai ales când nu prea dorm. 

Dar după ce am luat aceste capsule, aș spune că am avut un nivel bun de energie în cea mai mare parte a timpului. Al doilea lucru pe care l-am observat a fost că pofta mea de junk food aproape a dispărut. 

Diminuarea senzației de foame m-a ajutat enorm să am mult mai multe mese sănătoase și echilibrate și să renunț la lucrurile nesănătoase.

După câteva luni, datorită stilului meu de viață mai sănătos și a motivației, am slăbit aproape fără să observ. Totodată, am observat că pielea mea arăta mai bine și că părul meu era mai sănătos.

Pe scurt, pot spune că acest produs natural m-a ajutat foarte mult, de când îl iau în fiecare dimineață și seară, nenumărate aspecte ale sănătății mele s-au îmbunătățit. 

Nu vreau să spun că este un produs miraculos, pentru că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa. Dar este bine ca persoanele supraponderale, obosite și epuizate să încerce ThyroLux. Acesta poate stimula cu adevărat metabolismul. 

Poate părea neimportant, dar uneori un mic obicei ca acesta poate face o mare diferență în ceea ce privește bunăstarea și viața noastră. 

Cel puțin așa a fost în cazul meu și sper că va fi și pentru alții.

Cu drag,

Petra