Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Plan complet de eliminare a toxinelor din organism

12.09.2016

Și vara ta a fost plină de ”păcate” culinare? Acum este momentul să îți pregătești organismul pentru noi provocări, este timpul pentru eliminarea toxinelor!

Detoxifierea nu înseamnă sacrificii extreme, diete imposibile sau băuturi cu un gust neplăcut. Detoxifierea înseamnă în primul rând îmbunătățirea stilului de viață și a dietei alimentare.

Te întrebi de ce încurajăm o dietă detoxifiantă?

  • Deoarece aceasta nu presupune înfometarea, ci presupune o alimentație sănătoasă care la sfârșitul zilei va oferi vitalitate și sănătate
  • După finalizarea oricărei diete stricte, numărul de kilograme pierdute se reface, uneori ne îngrășăm chiar mai mult decât am avut fost inițial, înainte de dietă. Dieta detoxifiantă poate deveni un stil de viață, cu mici variații în funcție de conjuctură sau gust
  • Dietele normale sunt axate pe pierderea numărului de kilograe, fără a trata problema din interior, adică: eliminarea toxinelor, întărirea sistemului imunitar, ridicarea nivelului de energie, rezistență mai ridicată. Prin detoxifiere ne vom menține starea de sănătate, iar provocările cu care ne confruntăm zilnic vor fi mai ușor de trecut.

Sensilab recomandă

Efectul detoxifierii poate fi crescut dacă în timpul dietei se iau suplimente alimenatre naturale. Acestea te pot ajuta să ai rezultate mai bune, în timp mai scurt.

Sensilab a creat pentru tine 10 Days Detox, o combinație de suplimente alimentare naturale 100% și sfaturi pentru o alimenatre corectă.

Programul de detoxifiere în 10 zile cuprinde:

  • O combinație de trei suplimente alimentare naturale 100%

Liver Antiox- contribuie la protejarea și detoxifierea ficatului

Digestive Care- reglează apetitul și secreșia de sucuri gastrice și ne revigorează organismul

Colon Protect- contribuie la relgarea digestiei și curăță organismul de toxine

  • Ghid cu recomandări, meniuri și instrucțiuni clare pentru folosirea suplimentelor alimenatre+ sfaturi utile
  • Suport motivațional pe e-mail