Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Planta uimitoare care ucide 98% din celulele canceroase

31.07.2014

Așa cum o arată și numele său popular,  pelinița este rudă bună cu pelinul. Este o planta care ajunge si la doi metri înălțime, ce crește în locurile cu mult soare și cu soluri bogate. Acțiunea sa este mai blândă decât cea a pelinului și din acest motiv, a fost folosită mereu pe o scară foarte largă (pentru stimularea digestiei și a afecțiunilor stomacale, sterilitate feminină, dischinezie biliară, viermi intestinali etc.) 

Pelinița și cancerul.

Fără a avea pretenția de a fi un panaceu universal pentru o mulțime de boli, pelinița ( Artemisia annua sau Artemisinin) poate avea efecte miraculoase în cazul bolnavilor de cancer. Acesta este de fapt rezultatul unui studiu publicat recent în revista Life Science. Se pare că atunci când extractul de peliniță este amestecat cu fier, în decurs de 16 ore, 98% din celule canceroase sunt distruse. Acest amestec a fost utilizat pe toate tipurile de cancer, având aceleași rezultate benefice de fiecare dată când a fost administrat.

Explicația cercetătorilor se referă la faptul că suplimentul de fier se acumulează de cele mai multe ori în țesutul mamar dar mai ales în celulele canceroase. În combinație cu artemisinin, ”celulele rele” sunt atacate, ”cele bune” fiind lăsate în siguranță.

Concluzia cercetării efectuate a fost că: ” În general, rezultatele arată că artemisinin oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase , ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisinin controlează creșterea celulelor de cancer de reproducere”.

Iată așadar cum o plantă care se găsește din belșug în flora și fauna de la noi poate deveni un veritabil citostatic natural pentru orice formă de cancer!

Tu ai folosit vreodată pelinița pentru tratarea diverselor afecțiuni?

BIO Chlorella

Alga minune care vindecă toate bolile

BIO Chlorella

Prețul tău: 69,00 RON

× Închide