Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Pregătește-ți tenul pentru vară!

23.05.2014

Vara asta se poartă frumuseţea!

Vara se apropie cu paşi repezi şi aşa cum i-am acordat atenţie alegerii costumului de baie, a produselor pentru bronzat aşa trebuie să îi acordăm atenţie şi tenului nostru.

Un ten frumos la început de vară înseamnă şi schimbarea regimului alimentar. Trecerea la o dietă lejeră şi echilibrată, bogată în vitamine, minerale şi antioxidanţi, îşi va arăta efectele şi asupra tenului dumneavoastră.

Fructele şi legumele care au un efect benefic asupra tenului sunt: morcovii, caisele şi alte fructe şi legume de culoare galbenă sau portocalie.

Consumul de peşte gras, precum somonul sau macroul, asigură pielii necesarul de acizi graşi de care are nevoie

Pe lângă regimul alimentar trebuie să ne pregătim şi nişte măşti faciale din fructe. Mai jos vă punem la dispoziţie câteva măşti utile pentru pregătirea tenului în întâmpinarea sezonului torid:

Masca din avocado

O mască din avocado şi iaurt este ideală pentru tenul dumneavoastră, mai ales dacă vă pregătiţi să vă  expuneţi pielea un timp îndelungat la soare. Aveţi nevoie de:  1/2 avocado păsat bine, 2 linguri de iaurt gras, 1 linguriţa ulei de măsline.

După ce amestecaţi ingredientele, aplicaţi masca pe faţă şi o clătiţi când simţiţi că începe să se usuce. Aplicaţi-o de 2 ori pe săptămână, pentru rezultate grozave.

Masca de banane

Bogată în vitamine şi minerale, această mască vă va pregăti eficient tenul pentru sezonul cald şi pentru expunerea la soare. Aveţi nevoie de: 1/2 banană pasată bine, 1 linguriţă ulei de măsline, câteva picături de zeamă de lămâie  puţină coajă de lămâie uscată şi pisată bine.

După 15 minute, clătiţi masca şi aveţi grijă să o repetaţi de 2-3 ori pe săptămână până la venirea caniculei.

Masca facială cu castravete (pentru pielea uscată)  

Se pisează un castravete într-un bol la care se adăugă o cană de fulgi de ovăz şi o lingură de iaurt. Se amestecă bine, până când se formează o pastă.  Se aplică un strat gros pe piele şi se lasă să acţioneze circa 30 de minute. Apoi se spală faţa cu apă caldă şi se lasă să se usuce. Masca de castraveţi are proprietăţi hidratante şi înviorătoare.

*Articolul aparține în totalitate companiei Sensilab. Nu este permisă copierea, multiplicarea și distribuirea acestui text.