Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Probleme digestive și cauzele lor

07.12.2015

Tulburările gastrointestinale sunt frecvent întâlnite în societatea de astăzi, iar acest lucru se datorează în mare parte din cauza faptului că oamenii consumă o cantitate destul de mare de produse alimentare lipsite de elementele nutritive necesare unei digestii sănătoase. 

Care sunt cele mai frecvente afecțiuni ale colonului?

Tranzitul intestinal accelerat

Este răspunsul musculaturii colonului la stimuli puternici, cum sunt, de exemplu, toxinele produse de unele bacterii patogene (în intoxicaţii alimentare). Contracţiile spastice ale musculaturii netede accelerează progresia conţinutului intestinal de-a lungul tubului digestiv, împiedicând absorbţia suficientă a apei şi stimulând şi mai mult contracţiile, prin umplerea intestinului.

Tranzitul intestinal lent 

Apare cel mai frecvent ca urmare a unei diete necorespunzătoare, prin cantitate insuficientă de fibre. Fără fibre, resturile alimentare au un volum redus şi o consistenţă crescută, fibrele fiind cele care reţin apa în interiorul intestinului.

Mai mult, fibrele fiind substrat nutritiv pentru bacteriile de fermentaţie, o dietă săracă în fibre, dar bogată în proteine duce la scăderea numărului bacteriilor de fermentaţie şi creşterea numărului celor de putrefacţie. Aşa apar constipaţia şi balonarea.

Butifar

Soluția potrivită pentru problemele digestive

Butifar -58%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 29,00 RON

× Închide

Cum le tratăm?

Vestea buna este ca tulburările digestive cronice pot fi gestionate eficient, astfel încat să nu afecteze calitatea vieții. Câteva modificări dietetice simple pot contribui semnificativ la ameliorarea și chiar vindecarea multor tulburări ale colonului:

 • Introducerea în alimentație a merelor, fructelor de avocado, semințelor de chia și de in, spanac, mazăre, măsline, țelina, iaurt, chefir.
 • Suplimentele alimentare pe bază de acid butiric sunt foarte recomandate pentru reglarea tranzitului intestinal. Acidul butiric este principala sursă de sănătate a celulelor colonului și permite regenerarea acestora.

BUTIFAR este un supliment alimentar pe bază de acid butiric, recomandat în regimul persoanelor cu probleme gastro-intestinale:

 • diaree frecventă,
 • constipare,
 • balonare,
 • dureri în zona abdominală
 • au sentimentul de intestin incomplet eliberat

Principalele beneficii ale utilizării produsului:

 • Reglează tranzitul intestinal
 • Se absoarbe rapid la nivelul intestinului subțitre și al colonului
 • Recomandat persoanelor care introduc puține fibre în alimentație
 • Nu are efecte adverse

Butifar

Soluția potrivită pentru problemele digestive

Butifar -58%

Pret normal: 69,00 RON

Prețul tău: 29,00 RON

× Închide