Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Purifică-ți ficatul!

22.10.2015

Principala sarcina a ficatului este detoxifierea organismului. Acesta metabolizează alimentele ingerate și elimină toxinele din corp.

Odată cu expunerea constantă la diverși factori toxici, capacitatea de detoxifiere și regenerare a ficatului se reduce.

Știai?

În conformitate cu Agenția pentru Protecția Meidului din Statele Unite, în medie se eliberează anual 2.700 milioane tone de substanțe toxice. Unele dintre ele ajung și în organismul nostru prin aer, apă și hrană.

Este nevoie să purificăm ficatul?

Deoarece ficatu filtrează orice ajunge în organismul nostru, acesta are nevoie de mai multă atenție atunci când vine vorba de detoxifierea organismului.

Există câteva simptome și obiceiuri care indică faptul că organismul are nevoie de o detoxifiere completă:

 • Consum excesiv de alcool sau medicamente
 • O alimentație nesănătoasă (fast-food, prăjeli, ducliuri)
 • Contact constant cu anumite substanțe chimice (parfum, detergent, etc.)
 • Fumatul
 • Dureri difuze în partea dreaptă sub coaste
 • Indigestie, constipație, balonare
 • Acumulare de grăsime în zona abdominală
 • Voma ocazională
 • Piele decolorată
 • Dureri de cap frecvente, în special în spatele ochilor
 • Oboseală cronică

Tu ce mănânci?

Pentru a menține starea de sănătate a ficatului și a întregului organism, trebui să începem cu stilul de viață. Este foarte important să includem în alimentația zilnică suplimente alimentare cu conținut de extracte naturale din plante cu proprietăți hepatoprotectoare precum: armurariul, anghinarea, păpădia, rozmarin etc. Bea suficientă apă în fiecare zi!

Cel puțin de două ori pe an!

Dacă nu ai grijă de ficatul tău să îl detoxifici cel puțin de două ori pe an, mai devreme sau mai târziu va deveni supraîncărcat cu toxine. Între celulele ficatului va începe să se acumuleze grăsime și toxine solubile. Încetul cu încetul ficatul va deveni tot mai împovărat și își va mai putea exercita funcțiile normal. Pentru a menține o stare de sănătate optimă a ficatului îți recomandăm să îți detoxifici organismul cel puțin de două ori pe an. De obicei dorești șă faci cura de detoxifiere după sărbătorile de iarnă sau după vacanța de vară, dar dacă ai simptomele sau obiceiurile de mai sus trebuie să faci detoxifierea ACUM!

30 DAYS Liver Detox

Program de 30 de zile pentru detoxifierea totală a ficatului zi și noapte.

Conține 3 suplimente alimentare 100% naturale, broșura cu recomandări, rețete și instrucțiuni clare pentru cele 30 de zile ale programului.

Capsule A – Morning Purification (Purificarea de dimineață) conține extract de fructe de haritachi (Terminalia chebula), extract de frunze de anghinare și extract de semințe de armurariu (Silybum marianum sau armurariu) care sunt excelenți hepatoprotectori și protejează celulele hepatice împotriva daunelor toxinelor periculoase.

Capsule B – Day support (Suport în timpul zilei) conține extract de păpădie, cicoare și schizandra (Schisandra chinensis) care protejează celulele hepatice de efectele nocive ale radicalilor liberi și permit buna funcționare a celulelor hepatice. 

 

Capsule C – Night care (Îngrijirea în timpul nopții) conțin extract de rozmarin, tei și roinița (Melissa officinalis) care calmează corpul înainte de somn, ceea ce contribuie la buna funcționare a ficatului pe timpul nopții. Dacă nu dormim adînc și ne trezim în timpul nopții, ficatul nu își poate îndeplini funcțiile eficient. Prin urmare, este foarte important ca, înainte de a merge la culcare să ne relaxăm.