Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Recâștigă-ți aspectul tineresc al pielii!

27.03.2017

Ai reușit să slăbești, deja te simți mai bine...dar acum observi că pielea ta nu arată deloc bine. Ce e de făcut?

De ce pielea mea și-a pierdut tonusul?

Un corp suplu și o piele strălucitoare, tonică și sănătoase este dorința tuturor, dar este și unul dintre cele mai dificile lucruri de obținut.

De foarte multe ori slăbitul lasă amprente asupra corpului nostru, în special asupra pielii, aceasta pierzându-și elasticitatea datorită degradării fibrelorr de colagen și elastină.

Ce e de făcut?

Pentru a preveni apariția acestor probleme experții recomandă o pierdere în greutate treptată, însoțită de exerciții fizice și o alimentație sănătoasă.

Dacă însă este deja prea târziu pentru acest lucru, există metode care contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii și pot să îi redea aspectul tânăr.

Recomandările noastre

  • Hidratare: pentru ca pielea să fie tonifiată și să aibe elasticitate este foarte important să fie hidratată. Hidratează-te cu apă plată sau ceaiuri și evită pe cât posibil băuturile răcoritoare.
  • Utilizează cosmeticele potrivite: alege cu grijă cosmeticele, să fie cât mai naturale și de calitate. Folosește creme cu conținut de colagen și produse cu un pH apropiat pielii.
  • Limitează expunerea la razele UV: cele mai dăunătoare pentru pielea ta sunt radiațiile UV din saloanele de bronz artificial. Acestea reduc cantitatea de colagen din piele și reduc astfel elasticitatea pielii.
  • Alimentația: pentru o piele frumoasă și sănătoasă este foarte importantă alimentația. Alege să ai 5 mese pe zi, regulat, asigură-te că mănânci hrană cât mai naturală, bogată în nutrienți și puțin procesată, fă din fructe și legume o necesitate la fiecare masă.

Un sfat în plus

Pentru a-i veni în ajutorul pielii tale în timpul procesului de slăbire noi îți recomandăm capsuelel SlimGlow. Amestecul excepțional de ingrediente active de calitate are un impact pozitiv asupra pierderii în greutate și asupra aspectului pielii. Nu mai ezita, încearcă-le acum și bucură-te de un aspect tineres al pielii!