Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Sarea de Himalaya, beneficii!

21.11.2014

Sarea din Himalaya este considerată ca fiind cea mai pură formă de sare de pe Pământ, fiind necontaminată și nepoluată, complet lipsită de metale grele, elemente radioactive, aditivi sau chimicale.

Sarea prelucrată se transformă în clorură de sodiu, o sare nenaturală pentru corpul uman care poate duce la iritații ale țesuturilor,  retenție de apă și hipertensiune arterială. Cunoscută  în Himalaya ca  și " aurul alb ", cristalele de sare  conțin 84 de minerale naturale  elemente găsite și în corpul uman.  Mai mult, în sarea de Himalaya există minerale  într-o formă coloidală, ceea ce înseamnă că acestea sunt suficient de mici pentru celulele noastre să le absoarbă cu ușurință.

Beneficiile sării roz de Himalaya           

Efectele curative, energizante, revigorante si de detoxifiere pe care o au in mod special cristalele de sare din Himalaya, au fost dovedite cu multă vreme în urmă. Sarea din Himalaya este pură, necontaminată și nepoluată, este complet lipsită de metale grele, elemente radioactive, aditivi sau chimicale. Printre beneficiile pe ni le aduce se numără:

  • Menține un nivel optim de apa în organism, esențial pentru buna funcționare a proceselor metabolice și pentru activitatea mai multor organe.
  • Proporția mineralelor contribuie la menținerea unui pH optim la nivel celular și în special în celulele de la nivelul creierului.
  • Un pH normal previne procesele de îmbătrânire, permițând celulelor să rămână active pentru perioade lungi de timp.
  • Cristalele de sare de Himalaya intervin activ în procesul de digestie și facilitează, de asemenea, o mai buna absorbție a nutrienților în intestin.
  •  Această sare contribuie eficient la schimburile de substanțe la nivel celular.
  •  Sarea de Himalaya îmbunătățește funcțiile sistemului respirator și reglează tensiunea arterială.
  •  Sarea de Himalaya conține calciu, care este foarte bine absorbit la nivelul oaselor.
  • Un alt beneficiu dovedit al sării de Himalaya este acela că previne apariția calculilor biliari și renali.
  • Mineralele din cristalele de sare de Himalaya previn crampele musculare, mențin un nivel optim al zahărului în sânge și îmbunătățește starea de sănătate a sistemului vascular.