Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Secretul unei siluete suple, fără înfometare

02.10.2019

Nu cunoști motivul pentru care continui să te îngrași? Ai încercat deja diete multiple și planuri de exerciții și nimic nu a funcționat pentru tine? Probabil ai încercat și diverse produse care promiteau arderea grăsimilor și de asemenea nimic nu a funcționat.

Nutriționișii au aflat care este problema!

Multe persoane cred că număratul caloriilor, dietele fără grăsime sau exercițiile de intensitate maximă sunt soluția pentru o slăbire eficientă...însă realitatea este alta! Adevărul este că toate aceste metode îți pot oferi cel mult rezultate temporare, dar niciodată nu sunt alternative de durată.

Caloriile nu sunt toate la fel!

Diferite tipuri de calorii (alimente) declansează răspunsuri metabolice diferite în organism.

Astfel, 100 de calorii consummate din zaharuri atimulează sinteza de insulină, iar ulterior conduce la formarea depozitelor de grăsime. Trebuie evitate alimentele cu index glicemic ridicat precum sunt:  cerealele rafinate, dulciurile, pâinea, pastele, sucurile.

De cealaltă parte, 100 de calorii consumate din grăsime nu au niciun impact asupra sintezei de insulină, deci nu va exista surplus de grăsime care se va depozita. Se recomandă a fi consumate alimente cu indice glicemic scăzut precum sunt: fructele de mare, lactate integrale, legume și fricte cu indice glicemic scăzut, grăsimi sănătroase (ulei de măsline, avocado), nuci, semințe cu moderație.

Știai că prin adoptarea unui astfel de regim de hrană, numit și dieta KETO, poți pierde până la 7 kilograme pe lună?

Așadar, secretul unei siluete suple nu este înfomatarea și nici sportul intensiv, ci adoptarea unei diete sărace în carbodirați.

De ce funcționează? Când organismul nu va mai avea glucoză pentru producerea de energie necesară menținerii funcțiilor vitale, va apela la depozitele de grăsime. Ideal, nu?

Mai avem o veste bună pentru tine!

Studiind mecanismul unei astfel de alimentații, farmaciștii și nutriționiștii au dezvoltat un produs, sub formă de bătură cu gust natural de cocos, care accelerează rezultatele în dieta keto: Keto Drink.

Cu doar un plic pe zi, rezultatele vor apărea mai devreme decât te aștepți, și nu uita:  o silueta modelată în acest mod se va menține!