Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30-Days Liver Detox: sfaturi pentru prima săptămână

20.10.2014

Detoxifierea ficatului dumneavoastră cu programul 30-Days Liver Detox a început. În următoarele 30 de zile, ficatul dumneavoatră va fi ocupat cu eliminarea toxinelor din organism. Cu ajutorul celor 9 extracte naturale al căror efect este garantat, ficatul va reuși cu succes detoxifierea. După o lună de zile, ficatul va fi detoxifiat și complet regenerat. 

Evident, pe lângă consumul de extracte naturale care stimulează funcționarea ficatului, dieta zilnică este extrem de importantă. Pentru o mai bună planificare a meselor zilnice, am pregătit un meniu săptămânal.

Ziua

Mic dejun

Prânz

Gustare

Cină

1.

Fulgi de ovăz cu semințe de in și fructe uscate

Salată cu smochine

Grepfruit

Tocană de legume cu armurariu

2.

Smoothie fructe (1/2 banană, măr și semințe chia)

Paste cu sos de roșii și busuioc

Morcov cu humus

Somon cu sparanghel și cuscus

3.

Terci de mei cu prune uscate

Brocoli cu avocado și nuci

Strugurii roșii

Cartof copt ăn cuptor cu legume

4.

Ouă poșat cu avocado

Salată verde cu roșii și ardei

Budincă de chia

Tocană cu linte, dovlecel și vinete

5.

Smoothie legume-fructe (1/2 avocada, o mână de spanac, caise, o lingură de semințe de in)

Paste integrale »primavera«

3 smochine proaspete sau uscate

Salată verde cu rucola, castravete, măsline și ulei de măsline

6.

Pâine integrală cu humus și legume proaspete

Salată verde cu rucola și pui la grătar

Chipsuri crocante de kale

Supă iute-acrișoară cu tofu

7.

Iaurt fără grăsimi cu fulgi de ovăz și banană

Orez cu curry

Ardei gras cu humus

Sparanghel

 

Este indicat să urmați acest meniu, dar îl puteți personaliza în funcție de preferințe. Este important  însă să respectați lista de alimente permise și interzise, listă pe care o găsiți în broșura 30-Days Liver Detox, la paginile 12-13, iar ultima masă trebuie să fi ecu 2 ore înainte de culcare. 

De ce cu 2 ore înainte de culcare?

Ficatul este „pasăre de noapte” deoarce este cel mai activ între orele 1 și 3 noaptea. Dacă doriți ca ficatul să elimine toxinele eficient în timpul nopții, este foarte important ca cu 2 ore înainte de culcare să nu măncați o masă grea. Procesul de digerare a alimentelor consumate necesită foarte multă energie. În timpul nopții, când energia nu mai este folosită pentru activități fizice, corpul direcționează energia pentru digestie și detoxifiere.

În primele 8 ore se digerează alimentele consumate, iar în următoarele 4 ore are loc procesul de detoxifiere a organismului. Dacă organismul nu are suficient timp pentru digestie și detoxifiere, toxinele nu se elimină, ele se acumulează în organism. De aceea este foarte important ca masa de seară să fie ușor de digerat și să fie luată suficient de devreme.

Aveți întrebări?

Dacă pe parcursul programului de 30-zile de detoxifiere a ficatului aveți orice fel de întrebare, ne puteți contacta oricând la info@sensilab.ro.