Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Și tu vrei să ai ”pătrățele”?

08.06.2016

Și bărbații vor să slăbească...doar că de cele mai multe ori abordarea kilogramelor în plus este diferită față de cea în cazul femeilor.

De multe ori există concepția greșită: dacă fac sport pot să mănânc orice! Alimentele trebuie să fie combustibil pentru corpul tău, de aceea este necesar să mănânci alimente de calitate, proteine și grăsimi sănătoase. O condiție prealabilă a pierderii în greutate este un stil de viață sănătos.

De câte ori pe zi trebuie să mănânc?

Rețeta cea mai de succes pentru a pierde în greutate este: mănâncă de câte ori ți-e foame, iar când ești sătul te oprești.  Știm că de multe ori datorită lipsei timpului, a stresului și suprasolicitării mesele devin neregulate și mult prea bogate. Este necesar, însă, să nu lipsească niciuna din mesele principale ale zilei (mic dejun, prânz și cină), iar dacă între mese ți se face foame pot fi consumate mici gustări.

Studiile arată că datorită alimentației deficitare 40% dintre bărbații adulți nu au aportul necesar zilinic de vitamina C, de aceea se recomandă consumarea cât mai multor fructe și elgume proaspete, care ajută și la reducerea colesterolului rău din sânge și întăresc sistemul imunitar.

Baza unei diete de succes este

SOMN + DIETĂ SĂNĂTOASĂ + ACTIVITATE FIZICĂ = SLĂBIRE

Așadar îți recomandă 8h de somn pe zi, 1h de activitate fizică (chiar și mers în ritm rapid), o alimentație bogată în proteine de calitate, legume și fructe, hidratare iar succesul este garantat!

Sensilab recomandă 30 Days Slim Men

 

Pachetul conține:  suplimente alimentare naturale și de calitate, broșură cu sfaturi, meniu și exerciții fizice.

Pachetul 30-Days Slim este pentru: 

  • Bărbații care nu au timp pentru planificarea unei diete şi au nevoie de o abordare simplă și clară pentru a pierde kilogramele nedorite,
  • Persoanele care au probleme cu disciplina și îşi doresc rezultate vizibile în doar o lună,
  • Cei care au nevoie de un rezultat eficient într-o perioadă foarte scurtă de timp