Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

5 pași pentru a obține silueta bikini în 14 zile

21.06.2017

Temperaturile cresc pe zi ce trece, hainele pe care le purtăm sunt tot mai puține și ușoare. Ai vrea să porți și pantalonii scurți cumpărați anul trecut, dar din cauza celor câteva kilograme acumulate nu mai poți închide fermoarul?  Ce ai spune dacă ai putea dobândi silueta de bikini în 14 zile urmând 5 pași simpli?

Dacă vei reuși să faci o rutină zilnică din aceste 5 reguli simple te asigurăm că vei obține rezultatele dorite în doar 14 zile:

Apa este alfa și omega în orice cură de slăbire

Dacă nu știai deja, apa este esențială în orice cură de slăbire. Dacă corpul este hidratat suficient atunci acesta va funcționa corespunzător, detoxifierea se va face în mod natural iar în plus vei pierde și kilogramele în plus.

8 ore de somn sunt esențiale

Unoeri renunțăm la somn pentru alte activități precum: petrecerile, lucrul sau chiar televizorul. Cu timpul, organismul nostru are grijă să ne trimită și nota de plată pentru acest lucru. De cele mai multe ori nota de plată se cuantifică în kilograme în plus.

Mănâncă echilibrat

O dietă echilibrată este esențală. Ce înseamnă acest lucru? Reducerea consumului de dulciuri, carbohidrați simpli, prăjeli, alimente procesate și creșterea consumului de legume, grăsimi sănătoase și proteine de calitate.

Elimină balonarea cu WaterOUT

Întotdeauna înainte de a începe o cură de slăbire trebuie să ne asigurăm că drenajul excesului de apă din organism este în parametrii normali. WaterOUT te va ajuta la eliminarea excesului de apă din organism și odată cu aceasta a toxinelor. WaterOut este demonstrat științific că reduce excesul de apă din organism cu 27% și că pregătește organismul pentru o slăbire sănătoasă.

Intensifică efectul activității fizice cu BootBurn Active

Îți recomandăm ca 4 zile pe săptămână să ai circa 20 de minute de activitate fizică. Pentru accelerarea apariției efectelor activității fizice îți recomandăm să consumi zilnic un pahar din băutura BootBurn Active. Ingredientele active din BootBurn Active stimulează organismul în a utiliza propriile depozite de grăsime ca și sursă de energie. Această băutură va acționa chiar și atunci când îți faci activitățile uzuale zilnice.

BootBurn Active va avea efect maxim dacă o vei bea după masă, deoarece va accelera metabolismul și vei obține cea mai intensă ardere a grăsimilor.