5 pași pentru a obține silueta bikini

Temperaturile cresc pe zi ce trece, hainele pe care le purtăm sunt tot mai puține și ușoare. Ai vrea să porți și pantalonii scurți cumpărați anul trecut, dar din cauza celor câteva kilograme acumulate nu mai poți închide fermoarul? Ce ai spune dacă ai putea dobândi silueta de bikini în câteva zile urmând 5 pași simpli?

image

Dacă vei reuși să faci o rutină zilnică din aceste 5 reguli simple te asigurăm că vei obține rezultatele dorite în doar 14 zile:

Apa este alfa și omega în orice cură de slăbire

Dacă nu știai deja, apa este esențială în orice cură de slăbire. Dacă corpul este hidratat suficient atunci acesta va funcționa corespunzător, detoxifierea se va face în mod natural iar în plus vei pierde și kilogramele în plus.

8 ore de somn sunt esențiale

Uneori renunțăm la somn pentru alte activități precum: petrecerile, lucrul sau chiar televizorul. Cu timpul, organismul nostru are grijă să ne trimită și nota de plată pentru acest lucru. De cele mai multe ori nota de plată se cuantifică în kilograme în plus.

Mănâncă echilibrat

O dietă echilibrată este esențală. Ce înseamnă acest lucru? Reducerea consumului de dulciuri, carbohidrați simpli, prăjeli, alimente procesate și creșterea consumului de legume, grăsimi sănătoase și proteine de calitate.

Elimină balonarea și umflarea cu WaterOut Extreme

Întotdeauna înainte de a începe o cură de slăbire trebuie să ne asigurăm că drenajul excesului de apă din organism este în parametrii normali. WaterOut Extreme te va ajuta la eliminarea excesului de apă din organism și odată cu aceasta a toxinelor. WaterOut Extreme este demonstrat științific că reduce excesul de apă din organism cu 27% și că pregătește organismul pentru o slăbire sănătoasă.

Intensifică arderea grăsimilor cu L-Carnitine Pure 1000

Pentru intensificarea slăbirii și a arderii grăsimilor îți recomandăm să consumi zilnic o fiolă de L-Carnitine Pure 10000. Aceasta va stimula arderea mai multor grăsimi și intensifica slăbirea.