Semenele dezechilibrelor hormonale

Află aici

Siluetă de vis în Decembrie: Retete ziua 2

10.12.2014

Faceţi cunoştinţă cu cele mai delicioase reţete pentru slăbire, care vă vor aduce silueta de vis fără a vă înfometa

Consumul regulat de alimente este foarte important pentru sănătatea noastră, aşa că nu săriţi peste mese. Încercați să mâncaţi prânzul în fiecare zi la aceeași oră. În timpul dietei bucurați-vă la prânz de salată proaspătă crocantă, care poate fi îmbogăţită cu legume fierte, cereale integrale, o bucată de carne de pui sau de pește sănătos

Smoothie Domnișoara Fitness

  • ¼ avocado
  • ¼ mango
  • 1 portocală
  • ½ dovlecel decojit
  • zeama de la ½ lămâie
  • 100 ml apă
  • o linguriță cu semințe de in

 Se amestecă ingredientele într-un blender și se servește imediat 

Supă de mazăre

Mazărea are foarte mai multe proprietăți. Este excelentă pentru digestie, accelerează metabolismul, îmbunătățește sânge, reglează colesterolul. Prin urmare, astăzi la prânz servim supă de mazăre.

Inrediente:

  • 1 ceapă,
  • 75 g de mazăre,
  • un morcov proaspăt,
  • un cățel de usturoi,
  • ulei de măsline
  • sare, piper 

Se curăță ceapa, se taie, și se prăjește rapid în puțin ulei. Se toarnă puțină apă și se lasa la fiert timp de câteva minute. Se adaugă mazărea, morcovul tăiat în felii subțiri, se adaugă apă până acoperă legumele și se fierbe totul câteva minute.

La supă se adaugă cățelul de usturoi tocat și se asezonează după gust.

Salată de andive

Ingrediente:

  • ½ căpăţână de andivă,
  • jumătate de cană de fasole,
  • 1 cutie de ton,
  • zeama de la ½ de lămâie,
  • piper, sare

Rupem endiva în bucăţele mici, o spălăm şi o scurgem bine. Adăugăm roşia tăiată în felii mici. Scoatem sâmburele din avocado iar pulpa o tăiem în bucăţi mici. Amestecăm salata şi condimentăm cu sare şi piper, apoi stropim cu zeamă de lămâie. 

Varză de Bruxelles cu cocos

Varza de Bruxelles nu este pe gustul multor oameni. Dar dacă este pregătită în mod corespunzător, cu siguranță mulți o vor aprecia.

Ingrediente:

  • 10 verze de Bruxelles,
  • unt de cocos,
  • fulgi de nucă de cocos,
  • sare.

Varza de Bruxelles se spală sub jet de apă. Se taie fiecare varză în jumătate, se condimentează cu sare și se stropește cu unt de cocos topit, se amestecă și se pune pe o foaie de copt într-un singur strat.

Se pune la cuptor la 200 ° C timp de 15 minute. Se servește cu fulgi de nucă de cocos.