Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Slăbește 5 kilograme după Paște!

20.04.2016

Ce ai spune dacă ți-aș zice că poți să faci din luna mai o lună specială în care slăbești 5 kilograme?

Această metodă de slăbire a este rezultatul unor studii în urma cărora a fost creat un produs capabil de să obțină rezultate excelente.

SlimCut DIETSTAR funcționează pe 3 niveluri:

  • Blochează formarea de depozite de grăsime
  • Accelerează metabolismul zaharurilor
  • Reglează digestia

SlimCut DIETSTAR are acțiune demonstrată că ajută în procesul de slăbire, reduce indicele de masă corporală, menține un nivel normal al trigliceridelor din sânge, asigură un consum optim de energie, conține antioxidanți care neutralizează radicalii liberi.

S-a demonstrat funcționarea ingredientelor active din produsul SlimCut DIETSTAR prin două studii dublu- oarbe:

  • Primul studiu s-a efectuat pe un număr de 43 de voluntari. Cei care au consumat 2 capsule pe zi și-au redus volumul abdomenului fără a-și modofica stilul de viață.
  • Al doilea studiu s-a efectuat pe 60 de voluntari. Cei care au consumat 2 capsule pe zi au prezentat un nivel scăzut al trigliceridelor din sânge, creșterea nivelului de adiponectina (un hormon care afectează în mod direct arderea țesutului gras), scăderea greutății coporale și a indicelului de masă corporală.

Zaharurile simple, ascunse în aproape toate alimentele procesate, și grăsimea în exces sunt utilizate pentru a obține energie în organism. Dacă consumul de energie nu este ridicat, atunci celulele grase se vor depozita, formând astfel țesutul gras, iar în timp, neconsumate, se va ajunge la obezitate.

Aici intervine SlimCut DIETSTAR, a cărui acțiune este știițific demonstrată, și va inhiba depozitarea celulelor grase și va accelera metabolismul zaharurilor.