Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Slăbește fără să faci exerciții fizice!

04.09.2015

Câteodată pentru unele persoane exercițiile fizice nu sunt o opțiune, fie din motive medicale fie din alte motive obiective. Dar întotdeauna există alternative pentru a te ajuta să pierzi în greutate, să fii sănătoasă și să îți menții o stare de bine.

Îți prezint câteva reguli de bază pe care trebuie să le urmezi pentru a slăbi fără exerciții fizice:

Mănâncă curat

Încearcă să mănânci cât mai puține alimente procesate, introdu fructe și legume cât mai diverse în alimentație. Cu cât farfuria ta este mai colorată datorită diversificării fructelor și legumelor, cu atât ea va fi mai bogată in nutrienți. Ține-te cât mai departe de arome artificiale și zahăr. Înlocuiește păinea, orezul alb și cartofii cu orez brun, quinoua, cartofi dulci.

Mănâncă mai des și puțin

Un pas important în procesul de pierdere în greutate este să mănânci mai des și puțin. Metabolismul tău va funcționa mai bine dacă oferi corpului mai multe mese mici de-alungul întregii zile. În fiecare zi trebuie să ai 3 mese principale (micul dejun, prânz și cina). Între mese alege gustări sănătoase (iaurt, nuci, un măr)

Bea apă

Apa te ajută în cel mai natural mod să pierzi în greutate. Apa are 0 calorii și niciun ingredient adițional. Apa purifică organismul prin eliminearea toxinelor acumulate, iar lipsa ei duce la creșterea în greutate.

Un corp dezhidratat de multe ori oferă semnale care pot fi interpretate greșit de creier ca și senzație de foame. Câteodată dacă corpul tău îți cere o gustare, în realitate cere doar un pahar cu apă. Bea un pahar cu apă înainte de masă, te va ajuta să îți limitezi apetitul.

Alternative la exercițiile fizice

Cea mai simplă alternativă și fără a cere un efort deosebit din partea ta este mersul pe jos, acesta poate fi parte a activităților tale zilnice:

  • Mergi la muncă pe jos dacă este posibil
  • Dă-te jos din autobuz mai devreme și restul distanței parcurge-o pe jos
  • Parchează mașina mai departe decât destinația unde vrei să ajungi și mergi pe jos restul distanței
  • Alege scările în locul liftului

Efectele unei alimentații echilibrate pot fi amplificate de către suplimente alimentare 100% naturale.

Garcinia + Malinie GRATIS

  • Cel mai puternic aliat în curele de slăbire și pentru menținerea greutății corporale;
  • Ajută la digerarea și asimilarea corectă a alimentelor consumate;
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia, reducând în același timp apetitul;
  • Puternic detoxifiant;
  • Ridică nivelul de serotonină din organism, îmbunătățind starea de bine și reduce stările depresive și anxioase adesea asociate curelor de slăbire.