Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Slăbitul este la fel de simplu ca și băutul unui pahar cu apă!

06.04.2016

Apa este cea mai importantă și sănătoasă băutură. Nu trebuie să uităm că apa este parte integrantă a fiecărei celule a organismului nostru, și este baza tuturor proceselor biologice. Uneori, se poate întâmplă să acumulăm apă în exces. Simptomele retenției de apă sunt în mare parte reprezentate de balonări, umflări ale membrelor și creștere în greutate.

Retenția de apă...

...poate să saboteze complet programul nostru de pierdere în greutate. Excesul de apă din organismul nostru provoacă umflarea brațelor, picioarelor, gleznelor, feței, abdomenului și kilograme în plus.

Cauzele pot fi diferite

Având în vedere că retenția de apă este o problemă care afectează o parte semnificativă a populației, în special populația de sex feminin, au fost demarate mai multe cercetări în acest sens.

Astfel, studiile au arătat că printre cele mai frecvente cauze ale retenției de apă se află modificarea temperaturii mediului ambiant, dereglările hormonale, dieta inadecvată, alergii, lipsa de activitate fizică, congestia ficatului, insuficiență renală și creșterea cantității de toxine din organism (datorită consumului de alimente procesate, poluării, apei nefiltrate suficient, fumatului, consumului de alcool).

Cum să combați retenția de apă în exces?

Mai multe fibre, mai puțină sare

Organsimul nostru are nevoie de aproximativ o linguriță de sare/zi, tot ce depășește această cantitate este în exces și duce la acumularea de lichide. Înlocuiește sarea cu usutori, ghimbir, piper nergu sau chili.  Fribrele joacă un rol important în curățarea sistemului digestiv, ceea ce contribuie și la eliminarea lichidelor.

Mai multe exerciții fizice

Transpirația este foarte importantă pentru un organsim sănătos. Prin transpirație se elimină cantitatea excesivă de iod și toxine din organism. Mișcarea nu numai că promovează metabolismul, dar este de asemena importantă și pentru eliminarea excesului de lichide din corp.

Consumați gustări sănătoase

Gustarea dintre mese ar trebui să fie formată din nuci nesărate, cereale, fructe uscate, iaurt...

SlimCut DRAINER DRINK conține ingrediente naturale 100%, care favorizează un echilibru optim al lichidelor și ajută organismul la pierderea în greutate.


SlimCut DRAINER DRINK

✔ ajută la eliminarea apei în exces 
✔ îmbunătățește digestia
✔ sprijină pierdrea în greutate
✔ asigură detoxifierea corpului