Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Stop îngrășării peste weekend!

03.07.2014

Finalul de săptămână poate fi fără doar și poate o amenințare la adresa siluetei. La această concluzie a ajuns Asociația Britanică de Dietă în urma unui studiu efectuat care arată că persoanele care au un program încărcat în timpul săptămânii au tendința de a se îngrășa cu cel puțin două kilograme în timpul weekendului. Explicația specialiștilor constă în faptul că atunci când avem mai mult timp liber suntem tentați să mâncăm mai mult.

Weekendul și comportamentul nostru sedentar.

Atunci când avem mai mult timp liber la dispoziție preferăm adesea să ne așezăm confortabil în pat și să ne uităm la un film sau la televizor în loc să mergem la sala de fitness sau la o alergare în parc.

Organismul intră în repaus, iar astfel se diminuează procesul de ardere a caloriilor. Mai mult decât atât, weekendul reprezintă și perioada în care ieșim în oraș seara cu prietenii prilej cu care consumăm tot felul de alimente nesănătoase în special fast-food și pizza, shaorma și o mulțime de alte preparate care ne răsfață papilele gustative dar nu și silueta.

În weekend consumăm mai mult alcool.

Cercetătorii au constatat că pe timpul weekendului crește și consumul de alcool.

Astfel, dacă în timpul săptămânii obișnuim să bem cel mult două pahare de bere sau unul de vin, în timpul liber, cantitatea de cele mai multe ori se triplează. Și asta contează! Un pahar de vin de 150 de mililitri conține 125 de kilocalorii, 40 de mililitri de tărie are 100 de kilocalorii și o sondă de 350 de mililitri de bere are 145 de kilocalorii. Practic orice băutură amestecată al cărei conținut în alcool și zahăr nu îl cunoști  trebuie evitată, deoarece într-un pahar «inofensiv» poți avea între 250-400 de kilocalorii.

Trezitul târziu în weekend amenință silueta.

În timpul weekendului cu toții dorim să ne odihnim mai mult însă adesea avem tendința de a exagera cu somnul iar acest lucru ne dăunează când vine vorba de menținerea siluetei.

Organismul nostru este obișnuit cu un anumit ritm în timpul săptămânii pe care îl cam dăm peste cap în weekend  tulburându-ne în același timp și metabolismul. În felul acesta producerea hormonilor care reglează pofta de mâncare este dezechilibrată, având tendința să mâncăm mai mult și nesănătos.

Ce putem face pentru a preîntâmpina astfel de situații?

  • Ai grijă cât dormi;
  • Nu sări peste micul dejun;
  • Mănâncă acasă nu în oraș;
  • Fă mișcare în aer liber;
  • Bea suficientă apă; 

Soluția Sensilab

Chiar dacă nu urmezi un program strict de dietă, îţi poţi ţine în frâu greutatea, simţindu-te în acelaşi timp şi într-o formă foarte bună.

Cum?

Incluzând în meniul tău suplimente alimentare care îți vor stimula metabolismul.

Astfel, corpul tau va fi capabil să ardă mai repede grăsimile deja stocate, ajutând la pierderea în greutate. Deși se pot încerca diverse alimente, exerciții fizice pentru accelerarea metabolismului, acestea nu functionează la fel pentru toate persoanele, motiv pentru care uneori este nevoie de un supliment care sa initieze procesul de slabire.

Garcinia + Malinie îți oferă:

  • Cel mai puternic aliat în curele de slăbire și pentru menținerea greutății corporale;
  • Ajută la digerarea și asimilarea corectă a alimentelor consumate;
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia, reducând în același timp apetitul;
  • Puternic detoxifiant;
  • Ridică nivelul de serotonină din organism, îmbunătățind starea de bine și reduce stările depresive și anxioase adesea asociate curelor de slăbire;