Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Strategie împotriva grăsimilor

22.04.2016

Slăbitul nu înseamnă neaparat reducerea numărului de kilograme, ci în principal se referă la reducerea grăsimii din organism. Acest lucru se realizează prin consumul suplimentelor alimentare adecvate și naturale și printr-o dietă adecvată, cu aport ridicat de proteine, fructe și legume și săracă în carbohidrați. De asemenea este foarte importantă hidratarea corespunzătoare. Un consum ridicat de fructe și legume proaspete te poate ajuta să elimini grăsimea în exces din celule, astfel reducându-se și grăsimea corporală.

Grăsimile în organism sunt utilizate ca și sursă de energie. Atunci când există un exces de grăsime, acestea încep să formeze depozite. Organismul adult cu greutate normală are în mediu 30 de miliarde de celule de grăsime, cu o greutate medie de 13.5 kilograme. Când apare procesul de creștere în greutate, numărul celulelor poate crește până la de 4 ori mai mult.

Cercul vicios

Acumularea de celule grase este strâns legată cu reducerea masei musculare, iar cu cât acumulăm mai multă grăsime cu atât ne va fi mai greu să pierdem în greutate.

Nu uita că pierderea în greutate este importantă în primul rând pentru a ne proteja organismul de diverse afecțiuni.

Prea multă grăsime corporală?

WaterOut și BootBurn Active

Pregătește corpul PENTRU PIERDEREA KILOGRAMELOR ÎN PLUS și accelerează arderea grăsimilor. Combinația celor două produse te ajută să:

  • Reduci cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gambelor
  • Pierzi în greutate de 5 ori mai mare și de 5 ori mai repede, demonstrat prin studii clinice