Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Suc răcoritor care topește depozitele de grăsime

16.04.2015

Puteţi scăpa de kilogramele în plus printr-o modalitate sănătoasă, care nu vă va priva organismul de vitaminele şi de mineralele de care are atâta nevoie pentru a funcţiona corect. În afară de faptul că veţi scăpa de toxine, aceste băuturi vă oferă o mulţime de nutrienţi ce vă vor păstra rata metabolismului ridicată, pentru a vă ajuta să ardeţi cât mai multe calorii.

Pentru a obţine rezultate optime şi a vă „sculpta” silueta, trebuie să beţi în fiecare zi unul-două pahare din aceste cockteiluri gustoase şi naturale pentru detoxificarea corpului şi pentru o slăbire sănătoasă. De asemenea, apa cu gheaţă, laptele, sucul de fructe sau ceaiul verde vă ajută să eliminaţi toxinele şi accelerează digestia.

Ananasul şi grapefruitul elimină apa din ţesuturi

Dacă vă plac fructele tropicale, vă sfătuim să optaţi pentru această reţetă, recomandată şi de nutriţionişti. Amestecul de ananas şi grapefruit este perfect pentru a favoriza eliminarea apei reţinute în organism şi a toxinelor. Mai mult, consumul regulat al acestei băuturi vă va ajuta să scăpaţi rapid şi sănătos de kilogramele în plus. Amestecaţi în mixer patru felii de ananas, o jumătate de grapefruit (tăiată bucăţele), o linguriţă cu miere şi gheaţă. Rezultatul va fi o băutură sănătoasă şi delicioasă, ce poate fi preparată atât dimineaţa, pentru micul dejun, cât şi pe parcursul zilei, atunci când vă doriţi ceva răcoritor şi delicios.

Ananasul și lămâia

Atât ananasul, cât și lămâia, sunt fructe care au foarte multe vitamine, antioxidanți și minerale, dar extrem de puține calorii, acestea fiind motivele pentru care puteți conta pe ajutorul lor într-o cură de slăbire. Dieta cu ananas și lămâie te ajută să îți îmbunătățești și starea generală de sănătate, ananasul fiind cunoscut drept unul dintre aliatii de bază ai organismului.

Ananasul este un fruct sănătos care dă senzația de sațietate. Iar bromelina conținută de pulpa fructului este cunoscută pentru faptul că topește grăsimile în exces, fără a afecta masa musculară.

Meniul pentru 5 zile

Ziua 1:

Mic dejun: 200ml de suc de ananas și lămâie, două felii de pâine neagră, o felie de brânză slabă

Prânz: 200 ml de suc de ananas și lămâie, o salată de roșii, castraveți, ceapă și morcovi

Cina: 400 ml de suc de ananas și lămâie, orez brun fiert cu legume 

Ziua 2:

Mic dejun : 200ml de suc de ananas și lămâie, două linguri de cereale integrale cu iaurt natural

Prânz : 200ml de suc de ananas și lămâie, sote de morcovi cu verdeață

Cina : 200 ml de suc de ananas și lămâie, salată verde 

Ziua 3 :

Mic dejun : 200 ml de suc de ananas și lămâie, 100g brânză de vaci slabă

Pranz : 200 ml de suc de ananas și lămâie, 200g pește fiert cu sos de roșii

Cina : 400 ml de suc de ananas și lămâie, câteva nuci 

Ziua 4 :

Mic dejun : 200 ml de suc de ananas și lămâie, două ouă fierte tari, o felie de pâine neagră

Pranz :  200 ml de suc de ananas și lămâie, rosii înăbușite cu ciuperci

Cina : 200 ml de suc de ananas și lămâie si salată 

Ziua 5 :

Mic dejun : 200 ml de suc de ananas și lămâie, o felie de pâine neagră cu puțin unt

Prânz : 200 ml de suc de ananas și lămâie, 100g piept de pui fiert

Cina : 200 ml de suc de ananas și lămâie, orez brun fiert cu salată

Aceste regim poate fi reluat după două luni.

Durata : 5 zile

Greutate : 3-4 kg 

ATENȚIE!

  • Pentru eficacitate maximă se recomandă sucul din fructe proaspete (ananas, lamiae, grapefruit), nu cumpărati sucuri la cutie, acestea nu vor avea niciun efect.
  • Nu urmați această dietă mai mult de 5 zile deoarece poate pune sanatatea in pericol (cum ar fi: afectiuni cardiovasculare, probleme renale, pierderea masei musculare, anxietate).
  • efectul de yo-yo se poate instala cu usurinta dupa finalizarea dietei cu ananas daca sunt continuate obiceiurile alimentare nesanatoase sau mancatul in exces
  • daca aveti probleme cu aciditatea gastrica nu este recomandata aceasta dieta. De asemenea daca pe parcursul dietei cu ananas si lamaie ne simtim slabiti sau obositi, trebuie sa revenim la un regim alimentar variat si echilibrat.