Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Sucuri minune pentru slăbire

17.10.2014

O slăbire sănătoasă se bazează cu precădere pe fructe și legume dar și pe sucuri naturale care te pot ajuta ca prin minune să scapi de kilogramele în plus. Sucurile sunt o soluție ideală atunci când vrei să câștigi lupta cu kilogramele supărătoare pentru că se digeră ușor, te hidratează și-ți asigura toata gama de vitamine și minerale pentru ca organismul tău să funcționeze corect.

Îți prezentăm în rândurile de mai jos câteva exemple de sucuri ce te vor ajuta să topești grăsimea din organism.

Sucul de lămâie ( stimulează sistemul digestiv)

Lămâia, foarte bogată în vitamina C, curăță tractul digestiv și are un puternic efect detoxifiant și antioxidant. Prin aciditatea lui, sucul de lămâie elimină deșeurile prevenind stocarea lor sub formă de grăsimi și prin urmare ajută la menținerea unui sistem digestiv curat și care funcționează  corespunzător. El funcționează cel mai bine împreună cu efortul fizic făcut regulat ce acționează ca un catalizator al arderilor de grăsime din organism.

Sucul de țelină (combate retenția de apă)

Sucul de țelină ajută la eliminarea surplusului de apă din țesuturi, oferind pielii elasticitate și strălucire. El sporește capacitatea de concentrare și îți oferă energia necesară, contribuind la accelerarea metabolismului. Țelina este foarte săracă în calorii dar bogată in vitamine și minerale precum : B1, B2, B6, C, calciu, magneziu, fier, potasiu, acid folic si aminoacizi.

Sucurile cu fructe de pădure (împotriva radicalilor liberi și a grăsimii abdominale)

Fructele de pădure nu trebuie să lipsească din dietă. Conțin antioxidanți, care previn îmbătrânirea pielii și degradarea celulelor; conțin fibre, minerale și vitamina C; ajută la digestie și înlătură constipația; conțin un număr mic de calorii și sunt foarte gustoase. Dacă vrei să îți faci un mic dejun delicios, care să te ajute să scapi și de kilogramele în plus, combină o banană cu căpșuni, afine și zmeură. Cele 11 grame de fibre pe care le conține acest suc îți vor controla apetitul pana la ora prânzului.

Sucul de roșii și castraveți ( reduce cu eficiență pofta de mâncare)

Atât roșiile, cât și castraveții sunt legume sărace în calorii, gustoase și răcoritoare atunci când sunt consumate crude. Roșiile sunt un aliat de nădejde atunci când vine vorba de scăderea în greutate, pe când castraveții, datorită conținutului mare de apă, ajută la eliminarea toxinelor, stimulând astfel procesele naturale din organism. Așadar, bea suc de roșii și castraveți înainte de micul dejun sau ca o gustare în timpul zilei. Sucul va reduce pofta de mâncare, accelerând în același timp metabolismul.

Sensilab recomandă DIETSTAR

  • accelerează arderea grăsimilor, reduce absorbția lor și formarea de depozite noi de grăsime
  • elimină sindromul metabolic, care este unul dintre principalii vinovați pentru obezitatea modernă
  • accelerează digestia și metabolismul
  • va oferi energie în timpul procesului de energie și va proteja organismul și pielea de efectele adverse ale pierderii în greutate