Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Surprinde-i pe toți și slăbește 6 kilograme până de Paști

06.03.2015

Când a fost ultima dată când te-ai simțit cu adevărat specială? Vrei să te uiți în oglindă și să fii mândră de tine? Fără grăsime supărătoare pe coapse și șolduri? Fă din martie o lună specială. Gândește inteligent și slăbește 6 kg.

Nu ți se pare că primăvara aduce ceva nou în fiecare an? Zilele sunt mai lungi, frigul dispare încet, încet...parcă este timpul să începi ceva nou deoarece ești mai plină de viață, ai mai multă energie și vrei să renaști. Fă ceva extraordinar, ceva ce nu ai mai făcut înainte! Vei primi niște beneficii imense, vei depune sacrificii minime iar rezultatele vor fi extraordinare!

Probabil știi deja, pentru a obține silueta dorită în cel mai scurt timp este nevoie de ceva mai mult decât dietele obișnuite și antrenamentele fizice. Acest ”ceva mai mult” este rezultatul unor studii îndelungate și nu numai. Este rezultatul obiceiurilor și stilului de viața a unor oameni ca tine, astfel am adus la lumină un pachet cu 3 produse extraordinare capabile să îți ofere rezultate excelente în doar o lună de zile.

Pachetul 30 Days Slim oferă un tratament complet de pierdere în greutate, care îți permite să obții forma ideală în doar o lună de tratament. Iată motivele pentru care ar trebui să începi dieta cu 30 Days Slim: 

  • Rezultate optime în 30 de zile
  • Pe lângă cele 3 suplimente alimentare vei primi broșura care conține meniul detaliat pentru cele 30 de zile de dietă + exemple de exerciții fizice
  • Produsul asigură rezultate rapide și vizibile
  • Eficient pentru topirea grăsimilor datorită acțiunii sale triple: calmează apetitul, stimulează mertabolismul și accelerează arderea grăsimilor. 

Ce ne spune Livia Miclăuș care a încercat 30 Days Slim

”Am început traseul de la 64 kg, am 32 de ani si am vrut sa imi recapat formele dupa 3 sarcini ... Nu mai e cum era cand aveam 22 ... Ei bine, cu toate informațiile și reclamele din e-mailuri si cu ajutorul brosurii am găsit motivația și voința, pentru a ma apuca de treaba, astfel am achizitionat acest produs. Eu mai luasem inainte Malinie și Garcinia Slim ... iar rezultatele sunt palpabile...după două luni de la începerea tratamentului, am ajuns la 55 kg, pofta de mancare s-a atenuat considerabil și acum cumpar produse alimentare mult mai sanatoase. Sensilab m-ai ajutat si mi-ai educat stilul meu de viata, sunt extrem de bucuroasa de aceasta schimbare...”

30 Days Slim conține trei produse care stimulează organismul să piardă mai ușor din greutate, simplu și natural!

Appetit Stop inhibă pofta de mâncare excesivă şi alungă senzaţia de foame de lup. Contribuie astfel la un aport alimentar redus și la pierderea kilogramelor în plus..

Fat Burner inhibă absorbţia grăsimilor din alimentele ingerate în organism și accelerează topirea grăsimii și eliminarea depozitelor de grăsime. Cu acțiunea sa duală oferă un progres rapid şi vizibil eliminării grăsimilor. 

Metabolism Boost accelerează pierderea în greutate, chiar în timp ce dormiţi. Pentru că pune metabolismul organismului într-o viteză superioară chiar şi în timp ce vă odihniţi puteţi pierde kilogramele în plus fără nici un efort deosebit.

 

Pe lângă manualul cu sfaturi, reţete şi diete şi programul de exerciţii fizice, 30-Days Slim conţine trei produse care stimulează corpul pentru eliminarea excesului de greutate într-un mod cu totul simplu și natural. Toate cele trei produse conţin ingrediente naturale, cu efecte dovedite, care funcționează cel mai bine în sinergie.

Programul de slăbire 30-Days Slim a fost creat cu ajutorul tău. L-am dezvoltat în colaborare cu utilizatori fideli ai produselor SENSILAB, care au ţeluri diferite pentru slăbire, dorințe și stiluri de viață diferite.

30 Days Slim conține trei produse care stimulează organismul să piardă mai ușor din greutate, simplu și natural! 

Pachetul 30-Days Slim se recomandă: 

  • Tuturor angajaților care nu au timp pentru planificarea unei diete şi au nevoie de o abordare simplă și clară pentru a pierde kilogramele nedorite,
  • Persoanelor care au probleme cu disciplina și îşi doresc rezultate vizibile în doar o lună,
  • Celor care au nevoie de un rezultat eficient într-o perioadă foarte scurtă de timp, fie că este vorba de o siluetă seducătoare vara, în costumul de baie, ziua nunţii, balul de absolvire sau doar pentru că doresc asta,
  • Tuturor celor care urmăresc ultimele tendințe ale modei în materie de dietă eficientă și cuprinzătoare.

Ai nevoie de mai mult ajutor?

Sensilab îți oferă cadou gelul anticelulitic CeluEnd®, eficient în lupta celulitei și vergeturilor inestetice. Profită de oferta fantastică 30 Days Slim + CeluEnd® gel GRATIS.