Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Te simți balonată? Problema se rezolvă mai ușor decât crezi!

17.05.2016

35% dintre femeie suferă de balonare și retenție de apă  în organism, iar în plus se adaugă și excesul de grăsime abdominală.  Eliminarea grăsimii din jurul talie este destul de dificilă, de multe chiar și dacă reușim să slăbim, grăsimea din zona taliei se menține. Secretul constă în eliminarea lichidelor în exces, o bună funcționare a ficatului și arderea grăsimilor existente.

De ce apare balonarea?

Balonarea este cauzată în primul rând de retenția de lichide. O alimentație dezechilibrată și nesănătoasă duce la creșterea cantității de toxine, fapt ce provoacă reținerea apei în organism. Balonarea poate apărea și ca urmare a unor intoleranțe alimentare, sindromului de colon iritabil, stres, nervozitate.

Este recomandat a se consuma multe fructe și legume proaspete cu conținut ridicat de fibre și 2 litri de lichide pe zi.

Cum rezolvi problema?

În timpul dietei folosește SlimJoy WaterOut- băutura drenantă

Studiile au arătat că pierderea în greutate este aproape imposibilă dacă nu este eliminat în prealabil excesul de apă. Studiile clinice arată că utilizatorii care au folosit produsl în prima fază a procesului de slăbire au reușit să piardă mai ușor kilogramele în plus, au eliminat excesul de apă, detoxifiat ficatul și tractul grastro-intestinal.

Eliminarea excesului de lichide din organsim este esențială deoarece acesta conține toxine. Este important să elimini cât mai curând posibil excesul de lichide pentru a evita alte complicații, începând cu senzația de disconfort și continuând cu creșterea greutății corporale și diferite boli.